Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τη Σοφία Αλιμπέρτη - «Έχω έρθει στην Αθήνα μετά από..»

«Δεν μου λείπει η τηλεόραση»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τη Σοφία Αλιμπέρτη - «Έχω έρθει στην Αθήνα μετά από..»

Eίναι αλήθεια πως η Σοφία Αλιμπέρτη για χάρη του γιού της Μιχαήλ Βαρθακούρη πήρε την απόφαση και ήρθε στην Αθήνα ενόψει της έκθεσης φωτογραφίας, που ολοκλήρωσε!

Πολλά τα χρόνια απουσίας της αγαπημένης παρουσιάστριας του παρελθόντος, καθώς έχει αποφασίσει πολύ συνειδητά να εγκαταλείψει την πόλη, που ζουν τα παιδιά της και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Πάρο. Εκεί η Σοφία Αλιμπέρτη, έχει φτιάξει από την αρχή τη ζωή της, δραστηριοποιείται επαγγελματικά και φυσικά έχει φτιάξει έναν πανέμορφο χώρο,όπου ζει (δείτε το πανέμορφο σπίτι της).

Για χάρη λοιπόν, του νεαρού Μιχαήλ Βαρθακούρη, ο οποίος έχει μπει για τα καλά στα καλλιτεχνικά ήρθε η Σοφία Αλιμπέρτη στην Αθήνα και μίλησε στην κάμερα του Mega ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Ο Μιχαήλ ετοιμασε μια έκθεση για την οποία οι δύο γονείς είναι πολύ περήφανοι και ήταν εκεί να καμαρώσουν τον γιό τους!

Όσα δήλωσε η Σοφία Αλιμπέρτη για τη άφιξη της στην Αθήνα

Σε προσωπικές μας στιγμές ο Μιχαήλ με έχει φωτογραφίσει και τον παρακαλάω να μην τις βγάλει γιατί θα γίνουμε ρεζίλι. Είμαι πάρα πολύ καλά στην Πάρο, έχεις μια ποιότητα ζωής καταπληκτική. Τώρα, που έχω έρθει εδώ μετά από ενάμιση χρόνο, δεν σου κρύβω ότι είμαι λίγο έξω από τα νερά μου, έχω σοκαριστεί, κόσμος, αυτοκίνητα…

Δεν μου λείπει η τηλεόραση. Το να φύγω ήταν μια σκέψη που με βασάνιζε πολλά χρόνια πριν πάρω αυτή την απόφαση και ευχόμουν να καταφέρω να φύγω εγώ πρώτη και να μην με διώξουν»

Συγκινεί ο Μιχαήλ Βαρθακούρης με την εξομολόγηση για την Αλιμπέρτη - «Η μαμά είναι μακριά από...»

«Η μαμά είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι μακριά και από την κάμερά μου. Είναι δίπλα μου απλά δεν βγάζουμε φωτογραφίες. Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με την φωτογραφία λίγο πιο σοβαρά, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έκατσε να τον “βασανίσω” βγάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να εξελιχθώ στη φωτογραφία»