Μέγκι Ντρίο και Ραμόνα Βλαντή μηδενίζουν την Κάτια Ταραμπάνκο - "Δεν βλεπόταν..."

"Απέτυχε στην εκπομπή της"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μέγκι Ντρίο και Ραμόνα Βλαντή μηδενίζουν την Κάτια Ταραμπάνκο -

Μπορεί να πέταξε σε άλλη γη σε άλλα μέρη, ωστόσο και από την Καραϊβική αποτελεί θέμα συζήτησης πίσω στην μακρινή Ελλάδα! Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία πήρε δύο τρία πραγματάκια και επέστρεψε στις "κακουχίες" του Άγιου Δομίνικου (δείτε εδώ με πόσα χρήματα έκλεισε συμφωνία το γνωστό μοντέλο) και στο Survivor 5, αφήνoντας πίσω Μέγκι Ντρίο και Ραμόνα Βλαντή, να κόβει η μία και να ράβει η άλλη.

Στην εκπομπή του Happy Day την Παρασκευή 11/2, έκαναν δηλώσεις και οι δύο και μίλησαν με τα καλύτερα για την επιστροφή της Κάτιας στο Survivor.

Oι μελιστάλακτες δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο και της Ραμόνας Βλαντή στο Happy Day

«Μου αρέσει πάρα πολύ να δουλεύω με ομάδες, παρά να πάρεις κάτι επάνω σου την πρώτη φορά, στο οποίο μπορεί να αποτύχεις όπως έκανε και η Κάτια Ταραμπάνκο. Δεν την είχα δει την εκπομπή, αλλά από ό,τι ξέρω μπαίνει στο Survivor, οπότε απέτυχε», δήλωσε χωρίς περιστροφές η Μέγκι Ντρίο.

«Δεν μπορώ να κρίνω ότι μπαίνει στο Survivor γιατί δεν ξέρω σε κάθε σπίτι τι συμβαίνει. Μπορεί η κοπέλα να είχε ανάγκη τα λεφτά, γιατί είναι ήδη διάσημη. Μου είπαν ότι δεν βλεπόταν η εκπομπή της», δήλωσε η Ραμόνα Βλαντή.

Survivor 5 - Επεισοδιακή η είσοδος της Κάτιας Ταραμπάνκο στους Κόκκινους

Το πρόσωπο που όλοι περιμέναμε (#not), η Κάτια Ταραμπάνκο, μπαίνει στο Survivor 5 για να καλύψει την οικειοθελή αποχώρηση της Αθηνάς Ευμορφιάδη.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως έχει στοιχηματίσει αρκετά στο συγκεκριμένο πρόσωπο - αφού της έφτιαξε και ένα trailer όλο πάνω της - καθώς πέρυσι είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όντας πολύ καλή αγωνιστικά αλλά... θέλω να πω στον Ατζούν πως σε πολλούς δεν αρέσουν τα ξανά ζεσταμένα μακαρόνια!

Τέλος πάντων, θα δούμε πως θα πάει από τα νούμερα τηλεθέασης που μέχρι στιγμής κυμαίνονται κοντά στο 20%. Στο θέμα μας τώρα...

Στο trailer που θα δείτε κι εσείς παρακάτω φαίνεται η Κάτια να επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος και οι Κόκκινοι να την υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες! Ο Σοϊλέδης, δε, πολύ χάρηκε αν και κάτι μου λέει πως αυτή που δεν θα χαρεί καθόλου στην πορεία θα είναι η Μυριέλλα! Εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε...