Survivor 5: Ο Ατζούν "έκλεισε" την Κάτια Ταραμπάνκο μόνο με... 600 ευρώ - Οι όροι του συμβολαίου

Δεν ξοδεύτηκε και πολύ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο Ατζούν

Είναι επίσημο πλέον πως το Σάββατο 12/2 η Κάτια Ταραμπάνκο μπαίνει στο Survivor 5 για να ενισχύσει την ομάδα των Διάσημων μετά την διπλή αποχώρηση στην ομάδα τους. Όπως παρακολουθήσαμε το trailer είναι μόνο... δικό της αφού αφορά αποκλειστικά την ίδια.

Δυο λοιπόν έφυγαν... μια μπήκε και ο Ατζούν δεν έβαλε πολύ βαθιά το χέρι του στην τσέπη, αφού για την Κάτια πρόσθεσε απλά συν 600 ευρώ. Συγκεκριμένα, το μοντέλο πήρε τα χρήματα του Λάμπρου που ήταν 6.000 ευρώ και της Αθηνάς που ήταν 3.400 ευρώ και πρόσθεσε ακόμη 600 ευρώ με σκοπό να φτάσει την εβδομάδα τις 10.000.

Οι όροι του συμβολαίου της Κάτιας Ταραμπάνκο για το Survivor 5

  • Δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης, δηλαδή δεν θα πληρώσει την Acun Medya
  • Αν αποχωρήσει οικειοθελώς, δεν θα της καταβάλουν τα χρήματα
  • Καταβολή συνολικού μηνιαίου μισθού για αποχώρηση με εντολή γιατρού
  • Option για μελλοντική συνεργασία

Για ποιο λόγο αποχώρησε οικειοθελώς η Κάτια από τον περσινό κύκλο

Να υπενθυμίσουμε πως η Κάτια λόγω ψωρίασης είχε απομακρυνθεί πέρυσι από το παιχνίδι και για να μπει πάλι φέτος πέρασε από μια σειρά εξετάσεων πολύ αυστηρή!

Τι είναι η ψωρίαση

Η ψωρίαση είναι μια χρόνια, μη μεταδοτική αυτοάνοση ασθένεια που επηρεάζει το δέρμα και τις αρθρώσεις. Προκαλεί συνήθως κοκκινίλες, φολιδωτές κηλίδες που εμφανίζονται στην επιδερμίδα. Οι λεπιδώδεις αυτές κηλίδες, που προκαλούνται από ψωρίαση, ονομάζονται ψωριασικές πλάκες (περιοχές με φλεγμονή από την υπερβολική παραγωγή δέρματος). Το δέρμα συσσωρεύεται γρήγορα σε αυτά τα σημεία και παίρνει μια ασημί-λευκή απόχρωση. Συνηθέστερα εμφανίζονται στους αγκώνες και τα γόνατα, αλλά μπορεί να επηρεάσει κάθε σημείο του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του τριχωτού της κεφαλής και των γεννητικών οργάνων. Σε αντίθεση με το έκζεμα, η ψωρίαση είναι πιο πιθανό να εμφανιστεί στην εσωτερική πλευρά των αρθρώσεων.

Η νόσος επηρεάζει την ποιότητα ζωής και την σωματική και ψυχική υγεία των ασθενών με πολλούς τρόπους. Συχνά εμφανίζεται μαζί με άλλες παθήσεις όπως φλεγμονές στους οφθαλμούς, ελκώδη κολίτιδα, ψωριασική αρθρίτιδα, παχυσαρκία αλλά και ψυχικές παθήσεις όπως κατάθλιψη κλπ. Μπορεί να οφείλεται τόσο σε γενετικούς παράγοντες όσο και σε περιβαλλοντικούς όπως στρες, φάρμακα, ναρκωτικά, κάπνισμα, τραυματισμούς κλπ. Ειδικότερα όσον αφορά την παχυσαρκία, αυτή αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης ψωρίασης κατά δύο φορές.

Survivor 4 Κάτια Ταραμπάνκο αυτοάνοσο

Μερικοί από τους μύθους που συνοδεύουν την ψωρίαση είναι ότι προκαλείται από την κακή υγιεινή, ότι η γλουτένη επιδεινώνει τα συμπτώματα της και ότι η ψωρίαση δεν είναι κληρονομική.

Δεν υπάρχει θεραπεία για τη νόσο αλλά υπάρχουν φάρμακα που ανακουφίζουν τα συμπτώματα όπως κορτικοστεροειδή και αντιφλεγμονώδη. Πολλά υποσχόμενο για την ανακούφιση των ασθενών είναι το έλαιο κανναβιδιόλης (CBD) για το οποίο όμως η έρευνα είναι σε αρχικό στάδιο και δεν χορηγείται ως φάρμακο.

Σε προχωρημένα στάδια της νόσου χορηγούνται τα βιολογικά φάρμακα που έχουν σκοπό να αντιμετωπίσουν το αίτιο της νόσου που είναι το ίδιο το ανοσοποιητικό σύστημα του ασθενούς.