Χαρές για τον Γιώργο Λιανό και την Κωνσταντίνα Καραλέξη - Η τρυφερή φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο

Φουλ ερωτευμένος ο παρουσιαστής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρές για τον Γιώργο Λιανό και την Κωνσταντίνα Καραλέξη - Η τρυφερή φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο

Χαρές είχαν στην οικογένεια τους ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη. Η αγαπημένη του παρουσιαστή είχε τα γενέθλια της και τα πέρασαν όλοι μαζί στον Άγιο Δομίνικο, όπου βρίσκονται λόγω των γυρισμάτων του Survivor 5 (δείτε το trailer του Σαββάτου).

Ο Γιώργος Λιανός θέλησε να ευχηθεί στην σύντροφο και μητέρα του παιδιού του και μέσω Instagram, αναρτώντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της μαζί με την κορούλα τους.

Η φωτογραφία του Λιανού για τα γενέθλια της Καραλέξη

Χαρές για τον Γιώργο Λιανό και την Κωνσταντίνα Καραλέξη

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το περιοδικό Εγώ, το ζευγάρι μετά τον τελικό του Survivor 5 θα ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την βάφτιση της μικρής Βαλέριας - Ασημούλας. Τώρα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν μπορούν να προγραμματίσουν τίποτα.

Παντρεύονται μαζί με την βάφτιση της κόρης τους;

Το ζευγάρι που απέκτησε την πρώτη του κορούλα πριν από μερικούς μήνες, παραμένει ευτυχισμένο και πιο πλήρης από κάθε άλλη φορά.

Ωστόσο, μετά την γέννηση του παιδιού τους - που έγινε 6 μηνών και είναι κουκλάκι - πολλές είναι οι φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται, κάτι που απάντησε ο ίδιος μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στις κάμερες που τον τσάκωσαν στην βάφτιση του γιου του καλού του φίλου Παναγή Τζωρτζάτου, όπου ήταν νονός.

«Είναι νωρίς ακόμα» είπε χαμογελώντας ο Γιώργος Λιανός και στη συνέχεια αποκάλυψε για τα επαγγελματικά του: «Ξεκινήσαμε πρόβες του The Voice. Έφυγε κόσμος, ήρθε κόσμος, ήρθε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Είναι παλιός γνώριμος. Δεν έχω ιδέα για το Survivor, αυτά θα μαθευτούν στην πορεία. Το Survivor είναι μακρινό σενάριο».