Δέσποινα Μοιραράκη: Αυτό είναι το φαντασμαγορικό σπίτι της "Βασίλισσας των χαλιών"

Η πανάκριβη διακόσμηση και τα ιδιαίτερα χαλιά της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δέσποινα Μοιραράκη: Αυτό είναι το φαντασμαγορικό σπίτι της

Η Δέσποινα Μοιραράκη αναμφίβολα είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει απασχολήσει ιδιαίτερα καθώς θεωρείται η «Βασίλισσα των χαλιών». Μάλιστα, η ίδια μαζί με τον σύζυγό της είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια στην Ελληνική showbiz καθώς παρόλο που είναι αρκετά χρόνια μαζί (Δείτε εδώ την πραγματική της ηλικία) δεν του σταματά από το να είναι τρελά ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον.

Από την άλλη, για αρκετούς είναι μεγάλη απορία το να δουν το σπίτι της ίδιας και του αγαπημένου της συζύγου καθώς όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω σε φωτογραφίες που συγκεντρώσαμε είναι μεγαλοπρεπές αλλά και άρτιο διακοσμημένο.

Όπως ήταν λογικό το σπίτι της Δέσποινας Μοιραράκη και του Γιάννη Κοντούλη έχει πολλά χαλιά κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί σίγουρα αναμενόμενο. Μάλιστα, υπάρχουν διάφοροι ιδιαίτεροι πίνακες όπου κοσμούν τους τοίχους του σπιτικού τους ενώ η εσωτερική σκάλα δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητη.

Το σπίτι της Δέσποινας Μοιραράκη

Λίγα λόγια για τη Δέσποινα Μοιραράκη

Η Δέσποινα Μοιραράκη έχει χαρακτηριστεί ώς η «βασίλισσα των χαλιών». Έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Οι γονείς της Γεώργιος και Αναστασία Κάτσα. Έχει μια αδερφή λίγο μικρότερη της, τη Σοφία.

Τελειώνοντας το σχολείο γνώρισε και παντρεύτηκε τον Κώστα Μοιραράκη. Μαζί του απέκτησε δύο παιδιά, τον Γιώργο και τον Αναστάσιο.

Ο Κώστας ήταν έμπορος έργων Τέχνης. Κάποια προβλήματα υγείας τον ανάγκασαν να μείνει αρκετά χρόνια εκτός δουλειάς. Έτσι, η Δέσποινα κράτησε μόνη της το κατάστημα που είχαν.

Ο δεύτερος σύζυγος της με τον οποίο παντρεύτηκε στις 1 Ιουνίου του 2011, είναι ο πλοίαρχος του πολεμικού ναυτικού, Γιάννης Κοντούλης. Ο γάμος τους έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι.