Γρηγόρης Αρναούτογλου: "Έσπασε" την σιωπή του για το μέλλον του στον ΑΝΤ1

«Να πάρω τον Καραγιάννη τον παραγωγό;»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γρηγόρης Αρναούτογλου:

Το τηλεοπτικό μέλλον του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι μια είδηση, που πάντα απασχολεί τους πάντες! Έτσι λοιπόν, η υποψία για το αν θα είναι εκείνος ο παρουσιαστής του «Εκατομμυριούχου» απασχολεί εδώ και πολύ καιρό!

Οι συνεχείς επιτυχίες του Γρηγόρη με το late night show, που τόσα χρόνια σκίζει, όσο και η παρουσία του φέτος στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», τον κάνει να είναι όλα αυτά τα χρόνια πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού!

Μέσα από την πρωινή εκπομπή του στο ραδιόφωνο του Σφαίρα 102,2, κλήθηκε να δώσει επιτέλους απαντήσεις γύρω από τις φημολογίες ο παρουσιαστής! Αξίζει να τονίσουμε εδώ, πως το νέο πρόγραμμα θα προβληθεί από το ΑΝΤ1 με παραγωγό τον Καραγιάννη, και όχι το Πάσχα όπως λεγόταν. Όπως φαίνεται έχει μπει στο πρόγραμμα για Σεπτέμβρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι λίγες οι φορές που ο παρουσιαστής - ραδιοφωνικός παραγωγός, εκφράζεται για τις κοινωνικές εξελίξεις μέσα από το ραδιόφωνο! Συχνά προβαίνει σε σκληρή κριτική αλλά και σε έντονα ξεσπάσματα (δείτε εδώ να ξεσπά μέσα από την εκπομπή του sfaira 102,2).

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Αν το γράφουνε, τότε να πάρω τον Καραγιάννη τον παραγωγό». είπε ο παρουσιαστής!

Λίγα λόγια για τον «Εκατομμυριούχο»

Το Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος είναι τηλεπαιχνίδι γνώσεων, βασισμένο στο βρετανικό Who Wants to be a Millionaire, που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1999 στο Mega Channel. Το 2010, ο Εκατομμυριούχος επιλέχθηκε ως το πιο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι στα 20 χρόνια του Mega. Το παιχνίδι γυριζόταν στα studios Καραμάνου, στους Αγίους Αναργύρους.

Το τηλεπαιχνίδι θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες εντός της τηλεοπτικής σεζόν 2021-2022 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ANT1, και θα προβάλλεται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη του σταθμού.Ο παρουσιαστής και το μέγιστο προσφερόμενο χρηματικό έπαθλο έπαθλο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστά.