«Κυρία Καινούργιου, αν συνέβαινε σε εσάς ένας βιασμός...» - Απίστευτη ένταση με τον συνήγορο του Φιλιππίδη

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Κυρία Καινούργιου, αν συνέβαινε σε εσάς ένας βιασμός...» - Απίστευτη ένταση με τον συνήγορο του Φιλιππίδη

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, μίλησε το πρωί της Παρασκευής 11/2, ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλο, με αφορμή την σημερινή δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου πήρε αναβολή ( δείτε εδώ την ημερομηνία που θα συνεχιστεί ).

Ο ποινικολόγος που έχει αναλάβει τον γνωστό ηθοποιό, η υπόθεση του οποίου πρόκειται να δικαστεί σε ένα μήνα από τώρα αφού κλήθηκε να μιλήσει για τα όσα θα υποστηρίξει στο δικαστήριο, έθεσε κάποια ερωτήματα στο πάνελ, τα οποία άρχισαν να εκνευρίζουν σε υπερβολικό βαθμό την Κατερίνα Καινούργιου.

Ένταση στον αέρα του Super Κατερίνα

Πιο συγκεκριμένα όταν ο γνωστός ποινικολόγος είπε: «Η καταγγέλλουσα, στην τρίτη της κατάθεση στη σειρά, θυμάται έναν βιασμό που τον είχε ξεχάσει και της τον θύμισε ένας φίλος της. Ρωτάω κυρία Καινούργιου, αν συνέβαινε σε εσάς ένας βιασμός, χτυπάω ξύλο, θα τον ξεχνάγατε και θα σας τον θύμιζε ένας φίλος πριν την κατάθεση;».

H Κατερίνα Καινούργιου απέφευγε να απαντήσει στο ερώτημα του γνωστού δικηγόρου, με την ένταση να μεγαλώνει όλο και περισσότερο, με αποκορύφωμα όταν έκλεισε η σύνδεση με τον κ. Δημητρακόπουλο η ίδια να λέει:

«Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε εμένα;»

Καρέ καρέ η ένταση της παρουσιάστριας με τον δικηγόρο Γιάννη Γλύκα

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα του ALPHA και συγκεκριμένα στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης 18/1, όταν βγήκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης ο δικηγόρος, Γιάννης Γλύκας, που εκπροσωπεί τον Μ.Κ. που η Ιωάννα Τούνη κατονομάζει εδώ και δυο ημέρες πως είναι εκείνος που δημοσιοποίησε το ροζ βίντεο της πριν από χρόνια.

Αφορμή για την τηλεφωνική αυτή επικοινωνία στάθηκε το νέο βίντεο που έβγαλε στον προσωπικό της λογαριασμό πριν από λίγες ώρες η influencer (δείτε το εδώ).

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Κατερίνα Καινούργιου ήρθαν αντιμέτωποι με τον δικηγόρο και δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους για τα όσα έλεγε, με την παρουσιάστρια να καταλήγει να κλείνει το τηλέφωνο στον κ. Γλύκα στον αέρα της εκπομπής.