Η νέα ζωή του Παύλου Χαϊκάλη: Έφυγε από την Αθήνα - Που είναι και τι κάνει

Τι κάνει σήμερα ο ηθοποιός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η νέα ζωή του Παύλου Χαϊκάλη: Έφυγε από την Αθήνα - Που είναι και τι κάνει

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, σχετικά με το μέλλον του Παύλου Χαϊκάλη στο χώρο της υποκριτικής και τη διαγραφή του από το Σ.Ε.Η , αυτός φαίνεται πως έχει επιλέξει ήδη τι θα κάνει. Το πρωί της Παρασκευής 11/2 στο Πρωινό, κατά τη διάρκεια των εξελίξεων της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη, (πήρε αναβολή δείτε εδώ την ημερομηνία που μεταφέρθηκε) έγινε και νύξη σχετικά με την ζωή του σήμερα.

Ο ηθοποιός φαίνεται πως γύρισε σελίδα στη ζωή του, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο χρόνο και σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Πρωινό, έχει αφήσει το σπίτι του στο Ντράφι και έχει επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Κατάκολο Ηλείας.

Στο Κατάκολο μένει και ο αδελφός του, με τον οποίο έχουν άψογες σχέσεις, ενώ πολλοί κάτοικοι λένε πως τους έχουν δει να κυκλοφορούν μαζί. Ο άλλοτε αγαπητός ηθοποιός, μάλλον θα ασχοληθεί σε επαγγελματικό επίπεδο με την αστρολογία, όπως έχει δηλώσει και στην τελευταία του συνέντευξη αφήνοντας πίσω του για πάντα το χώρο του θεάτρου.

Μετανιωμένος ο Παύλος Χαϊκάλης για ΣΕΗ

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης 10/2 ο Παύλος Χαϊκάλης αναφορικά με τις φήμες που τον θέλουν να διαγράφεται από το ΣΕΗ.

«Γράφτηκα μόλις πέρσι στο ΣΕΗ. Ήθελα να γραφτώ στο Σωματείο. Είχα διαγραφεί γιατί δεν πλήρωνα. Η προσπάθεια που έκανε ο Σπύρος ο Μπιμπίλας με έκανε να θέλω. Ζήτησα να εγγραφώ για να περάσω από το Πειθαρχικό για να αναδειχτεί η αλήθεια.

Αν φτάσουμε σε αυτή την απόφαση σημαίνει ότι έχουν κρίνει τα πράγματα με ένα δικό τους σκεπτικό. Κάθε απόφαση είναι σεβαστή. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απόφαση διαγραφής», ανέφερε ο ηθοποιός.