Survivor 5: Εισβάλλει ο καινούριος μισθοφόρος - Η αντίδραση του Αναγνωστόπουλου

«Θα φάνε πολύ ψάρι οι κόκκινοι»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Εισβάλλει ο καινούριος μισθοφόρος - Η αντίδραση του Αναγνωστόπουλου

To πιο δυνατό πρόγραμμα του SKAI χωρίς αμφιβολία είναι το survivor, ωστόσο στην Acun Medya τα υπάρχοντα νούμερα δε φτάνουν. Επομένως, οι ενισχύσεις που έρχονται από Ελλάδα θα αυξήσουν τόσο τα νούμερα, όσο και τις επιδόσεις των 2 ομάδων, με έναν νέο μισθοφόρο να κάνει χαμό στο παιχνίδι επιβίωσης!

Μεταξύ των παικτών, που θα δούμε στο επεισόδιο του Σαββάτου 12/2 είναι οι Κάτια Ταραμπάνκο, ο Σάκης Αρσενίου, ο Άγγελος Πούλης και ο Τάκης Καραγκούνιας. Ασφαλώς οι δύο διάσημοι έχουν προκαλέσει αίσθηση στο κοινό, το οποίο και τους περιμένει με ανυπομονησία, ωστόσο γίνεται και ντόρος για τον νέο μισθοφόρο!

Όλοι θυμούνται τον μισθοφόρο, Κώστα Αναγνωστόπουλο του Survivor 1, ο οποίος είχε φοβερές επιδόσεις στα αθλήματα αλλά στη διαβίωση στην καλύβα. Ο παίκτης είχε ξεχωρίσει λόγω της προηγούμενης του ιδιότητας, καθώς το ελληνικό κοινό δεν ήταν εξοικειωμένο με τον όρο μισθοφόρος!

Ο Αναγνωστόπουλος δε χάνει εξελίξεις του Survivor 5, καθώς σχολιάζει ασταμάτητα στο instagram άλλοτε εύστοχα και άλλοτε με «μανία» (δες εδώ τι είπε για τη Μυριέλλα). Έτσι και αυτή τη φορά ο πρώην παίκτης έκανε μια δήλωση spoiler. που μας τρέλανε!

Ο παίκτης που εισβάλλει όχι μόνο είναι φίλος του, αλλά ήταν και αυτός μισθοφόρος! Περιμένουμε λοιπόν, να δούμε πόσο θα ανεβάσει ο Τάκης Καραγκούνιας του μπλε!

Η ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου

Τάκης Καραγκούνιας

Τάκης Καραγκούνιας

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο του Survivor