Survivor 5: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος "κατακεραύνωσε" χωρίς τέλος την Μυριέλλα Κουρεντή - «Όταν μιλάει η...»

Η "αιχμηρή" ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος

Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι στο φετινό Survivor 5 και μέχρι τώρα είναι μια από τις λίγες παίκτριες που έχει καταφέρει μέσα σε τόσο μικρό διάστημα να "κεντρίσει" το ενδιαφέρον τόσο στους υπόλοιπους παίκτες όσο και στους τηλεθεατές καθώς πέρα από τον χαρακτήρα της δεν έχει μείνει επίσης απαρατήρητο και το "ειδύλλιο" που έχει δημιουργηθεί μεταξύ της ίδιας και του Γιώργου Κατσαούνη.

Έτσι, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος τον οποίο γνωρίσαμε επίσης από το Survivor 1, αρκετές φορές έχει τοποθετηθεί δημόσια για διάφορες παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Αυτή τη φορά λοιπόν δεν δίστασε να σχολιάσει αρνητικά την Μυριέλλα αφού την "κατακεραύνωσε" με τα όσα ανέφερε στην ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Εγώ περνάω τέλεια όταν μιλάει η Μυριέλλα το βάζω στο #mute».

Η "αιχμηρή" ανάρτηση του Αναγνωστόπουλου κατά της Κουρεντή

Η ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου κατά της Κουρεντή

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Βρισηίδα και Μυριέλλα! Τις χώρισαν Ρουβάς και Κωνσταντάρας

Μπορεί ο Ανδρέας Ματθαιακάκης να το είπε προβοκατόρικα, αλλά αποδείχθηκε πως δεν είχε άδικο. Όλα τα προβλήματα των Διασήμων στο Survivor 5 φάνηκαν αμέσως μετά το αγώνισμα ασυλίας, όπου οι Μαχητές επικράτησαν, με αποτέλεσμα να γίνει μια... Βαβέλ, όπως σωστά αποκαλεί το χάος ο Απόστολος Ρουβάς.

Τα θέματα, που αντιμετωπίζει η κόκκινη ομάδα, δε λύθηκαν ποτέ. Απλά κρύβονταν κάτω από το χαλάκι για εννέα συνεχόμενους αγώνες και, όταν πια ήρθε λογικά ένα αρνητικό αποτέλεσμα, που σήμαινε πως έπρεπε να ψηφιστούν δύο για αποχώρηση, μετά την ανατροπή του Γιώργου Λιανού στο συμβούλιο, τα... αίματα άναψαν.

Δεν ήταν μόνο ο καβγάς της Βρισηίδας Ανδριώτου με τον Άρη Σοϊλέδη, με το γνωστό μοντέλο να «εκρήγνυται» και λίγο πριν από τον αγώνα, αλλά και το γεγονός, ότι πολλοί δεν αντέχουν τους καβγάδες, όπως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Ρουβάς, με τη Μυριέλλα Κουρεντή παράλληλα να... βάζει φιτιλιές στην «κλίκα» της Βρισηίδας με την Αθηνά και την Ευρυδίκη.

Η «κλίκα» αυτή, πάντως, περνά δύσκολες ώρες, θα έλεγε κανείς. Αθηνά και Ευρυδίκη είναι υποψήφιες για αποχώρηση, ενώ η Βρισηίδα γλιτώνει με την ατομική ασυλία, που πήρε, κάτι που σημαίνει πως και η Μυριέλλα δε γλιτώνει τον τάκο.

Με βάση αυτό το γεγονός, ένα πολύ έντονο περιστατικό σημειώθηκε ανάμεσα σε Βρισηίδα και Μυριέλλα μετά το συμβούλιο, στο δρόμο για τα πρόχειρα καταλύματα. Η Μυριέλλα... διαβάστε αναλυτικά τι συνέβη στο Athensmagazine.gr