Survivor 5: Εξερράγη η Βρισηίδα - «Έτσι δεν μου έχει μιλήσει ούτε ο πατέρας μου»

Χαμός λίγο πριν το αγώνισμα ασυλίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Εξερράγη η Βρισηίδα - «Έτσι δεν μου έχει μιλήσει ούτε ο πατέρας μου»

Χαμός επικράτησε λίγο πριν το αποψινό 6/2 αγώνισμα ασυλίας του Survivor 5 μεταξύ της Βρισηίδας, της Μυριέλλας αλλά και του Ανδρέα. Αφορμή υπήρξε μια φράση που ειπώθηκε από το στόμα της πρώτης.

Συγκεκριμένα, όταν έφτασαν στον στίβο μάχης οι ομάδες, οι δύο παίκτριες των Διάσημων είχαν έναν τσακωμό άσχετο με το παιχνίδι, με την Βρισηίδα να φωνάζει στην Μυριέλλα πως έτσι δεν της έχει μιλήσει ούτε ο πατέρας της.

Ωστόσο, oι δύο κοπέλες αμέσως μετά τα βρήκαν και ο τσακωμός αυτός δεν προβλήθηκε καν στις κάμερες. Ο Ανδρέας όμως αποφάσισε να τον αποκαλύψει μπροστά σε όλους, προκειμένου να τονίσει πως και οι Διάσημοι καυγαδίζουν αρκετά.

Τότε, η Βρισηίδα έγινε έξαλλη μαζί του, αναφέροντας πως αυτό που κάνει είναι κουτσομπολιό και πως δεν θα έπρεπε καν να το πει, καθώς ήταν κάτι που αφορούσε μόνο εκείνες τις δύο και κανέναν άλλο.

Χαμός όμως επικράτησε νωρίτερα και στην καλύβα των Μαχητών, με αφορμή ένα σχόλιο της Ευρυδίκης.

Ο τσακωμός της Βρισηίδας με τον Ανδρέα στο Survivor 5

Αποκλειστικό: Ζήτησε να αποχωρήσει η Βρισηίδα

Μια εβδομάδα χωρίς οικειοθελής αποχώρηση από το Survivor 5 δεν γίνεται! Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες είμαστε εδώ για να σας αποκαλύψουμε παρασκήνιο με παίκτρια, η οποία ζήτησε από την παραγωγή να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε τον Γιωρίδα Πιλίδη να αποχωρεί από τον ομάδα των Διασήμων και το Survivor. Ο Γιωρίκας Πιλίδης ήταν πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι με την... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr