Δίκη Δημήτρη Λιγνάδη: Νεαροί επιτέθηκαν στον Αλέξη Κούγια

Του άδειασαν πάνω του μπουκάλι νερό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δίκη Δημήτρη Λιγνάδη: Νεαροί επιτέθηκαν στον Αλέξη Κούγια

Με αφορμή την δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη όπου πραγματοποιήθηκε σήμερα ωστόσο μετά από λίγο λεπτά ανακοινώθηκε πως πήρε παράταση, ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος είναι ο συνήγορος υπεράσπισης του, δέχτηκε επίθεση από ομάδα νεαρών λίγο μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη μετά την επίθεση συνέχισε κανονικά την πορεία του. Μάλιστα, τα μέτρα ήταν δρακόντεια καθώς ο κατηγορούμενος έφτασε στο δικαστήριο φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και χειροπέδες.

Η φραστική επίθεση του Αλέξη Κούγια

Διεκόπη η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη - Τι συνέβη;

Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη διακόπηκε για τις 26 Φλεβάρη καθώς το αίτημα του Αλέξη Κούγια έγινε δεκτό από το Δικαστήριο. Μάλιστα, το δικαστήριο εκφώνησε την υπόθεση και προχώρησε στην κλήρωση των ενόρκων, με τον Αλέξη Κουγια να εξαιρεί τρεις γυναίκες, ενώ δυο ακόμη εξαίρεσε ο εισαγγελέας.

Η τελική σύνθεση του δικαστηρίου περιλαμβάνει τρεις γυναίκες τακτικές δικαστές, ένα άνδρα και τρεις γυναίκες ενόρκους, ενώ ο εισαγγελέας είναι άνδρας. Το δικαστήριο κλήρωσε και δυο αναπληρωματικά μέλη. Μάλιστα, όπως ήταν αναμενόμενο ο Δημήτρης Λιγνάδης έφτασε στο Δικαστήριο κάτω από δρακόντεια μέτρα.