Γιώργος Λιάγκας: «Ήρθες εδώ να μας κάνεις σήμερα μάθημα;» - Η απίστευτη επίθεση στον αέρα του Πρωινού

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Ήρθες εδώ να μας κάνεις σήμερα μάθημα;» - Η απίστευτη επίθεση στον αέρα του Πρωινού

Η Τζεφ Μοντάνα βρέθηκε καλεσμένη, το πρωί της Παρασκευής 11/2, στο πλατό του Πρωινού, λίγο μετά τις αποκαλύψεις της για την υπόθεση του Λιγνάδη, σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. O Γιώργος Λιάγκας με το καλημέρα σας θέλησε να μάθει περισσότερα για τη σχέση της με τον σκηνοθέτη, με το μοντέλο να αρνείται να σχολιάσει το θέμα.

Τότε ο παρουσιαστής της εκπομπής άρχισε να εκνευρίζεται φανερά, ενώ ακολούθησε ένας πολύ άβολος διάλογος ανάμεσα σε εκείνον και την καλεσμένη της εκπομπής.

Η ένταση ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και Τζεφ Μοντάνα στον αέρα του Πρωινού

Γ.Λ.: «Πώς γνώρισες τον Δημήτρη Λιγνάδη

Γ.: Αν ήρθες εδώ να μας πεις ποιες άλλες συνεντεύξεις έχεις δώσει κι εδώ σήμερα να μη θες να μιλήσεις…
Τ.: Δεν ήρθα εδώ για να μιλήσω γι’ αυτό. Ήρθα να πούμε τι κάνουμε παρακάτω…
Γ.: Αυτό είναι κάτι σημαντικό…
Τ.: Γιώργο μου, αυτό που είναι επίσης σημαντικό είναι ότι ο Αλέξης Κούγιας καθόταν σε αυτήν εδώ τη θέση και προέκβαλλε την Φαίη και όπως πολύ σωστά σου είπε χθες η Μάρω Κοντού, η Φαίη είναι η μητέρα των παιδιών σου.
Γ.: Το ξέρω καλύτερα από σένα αυτό.
Τ.: Ναι, αλλά ήσουν αμέτοχος όταν ο ίδιος καθόταν εδώ.

Τ.: Να βάλει μια τελεία και η Φαίη μια φορά.

Τ.: Την προσέγγισή σου Γιώργο την καταλαβαίνω, ότι δεν είσαι έτοιμος ακόμα να το αντιληφθείς έτσι, αλλά έχει έρθει ο καιρός να αλλάξει…
Γ.: Μην κρίνεις αν δεν ξέρεις Τζεφ μου, σε παρακαλώ πάρα πολύ. Ήρθες εδώ να μας κάνεις σήμερα ένα μάθημα; Δεν το καταλαβαίνω. Αν είμαι έτοιμος εγώ ή όχι να αντιληφθώ κάποια πράγματα, άσε με να το ξέρω εγώ.

Τ.: Εγώ θέλω να γεφυρώσω και εσένα Γιώργο, να σε φέρω πιο κοντά στη νεολαία…
Γ.: Επαναλαμβάνω, δεν γνωρίζεις τις απόψεις μου. Βγαίνεις δημόσια και λες ότι θες να γεφυρώσεις τις δικές μου απόψεις; Έχεις έρθει εδώ, κάθεσαι απέναντί μου και θεωρείς ότι έχουμε διαφορετικές απόψεις.

Λίγα λόγια για την Τζεφ Μοντάνα

  • Ονομάζεται Tzef Montana και μπορεί η βάση της να είναι στην Καλιφόρνια, βρίσκεται όμως μονίμως με μία βαλίτσα στο χέρι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
  • Η αμφιλεγόμενη προσωπικότητά της καθιστά εξίσου έντονη και την παρουσία του στα social media καθώς για πολλούς ο τρόπος με τον οποίο επιλέγει να φωτογραφίζεται στο Instagram είναι προκλητικός.
  • Χαρακτηριστική είναι μία φωτογραφία στην οποία φοράει ελληνική παραδοσιακή φορεσιά ανήμερα της 25ης Μαρτίου στην οποία σχολιάζει στην λεζάντα: «25η Μαρτίου και αποφάσισα να τιμήσω τις γυναίκες της Πάρου φορώντας την παραδοσιακή Παριανή ενδυμασία. Μπορώ να ταυτιστώ απόλυτα με αυτές τις γυναίκες οι οποίες φώναξαν "Ελευθερία ή Θάνατος" στους δυνάστες τους».