Ο κορωνοϊός κρούει ξανα την πόρτα του Μπάκινγκχαμ: Θετικός ο Κάρολος - Ανησυχία για τη Βασίλισσα

Νοσεί και η Βασίλισσα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο κορωνοϊός κρούει ξανα την πόρτα του Μπάκινγκχαμ: Θετικός ο Κάρολος - Ανησυχία για τη Βασίλισσα

Υπήρχαν υποψίες αλλά έγιναν βεβαιότητα, μόλις εχθές όταν το Clarence House μέσω του Twitter, επιβεβαίωσε πως ο πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά. Μέσω της ανακοίνωσης, το παλάτι μοιράστηκε πως ο πρίγκιπας της Ουαλίας μετά τη θετική διάγνωση του βρίσκεται σε απομόνωση και όλη η έγνοια είναι στραμμένη προς τη Βασίλισσα Ελισάβετ,η οποία σε άλλα νέα διανύει τα 70 χρόνια της στο θρόνο και απολαμβάνει τον τίτλο της 4ης μακροβιότερης μονάρχη.

Ο Κάρολος συναντήθηκε δύο μέρες πριν βγει θετικός με τη βασίλισσα, αν και δεν έχει κοινοποιηθεί δημοσίως ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, επομένως υπάρχουν αρκετοί φόβοι μην κολλήσει δεδομένης της ηλικίας της. Η 95χρονη Βρετανή μονάρχης αυτή τη στιγμή δεν εμφανίζει συμπτώματα και η κατάσταση της παρακολουθείται στενά και θετικό είναι το γεγονός πως τόσο ο πρίγκιπας Κάρολος όσο και η βασίλισσα είναι εμβολιασμένοι.

Όπως προαναφέραμε, αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο πρίγκιπας Κάρολος είναι θετικός στον covid, μιας και τον Μάρτιο του 2020, ήταν ένα από τα πρώτα δημόσια πρόσωπα που διαγνώστηκε με τον κορονοϊό στις πρώτες μέρες της πανδημίας. Παρά τα ήπια συμπτώματα του Καρόλου εκείνη την εποχή, ο πρίγκιπας William -ο οποίος επίσης προσβλήθηκε από τον ιό την άνοιξη του 2020 αλλά κράτησε αυτή τη διάγνωση μυστική για αρκετούς μήνες- ήταν «αρκετά ανήσυχος» για την υγεία του πατέρα του.

Καθώς η παραλλαγή Omicron συνεχίζει να εξαπλώνεται στην Ευρώπη, ο πρίγκιπας Κάρολος δεν είναι ο μόνος βασιλικός που προσβλήθηκε πρόσφατα από τον COVID. Ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε ΣΤ’ επίσης βρέθηκε θετικός αυτή την εβδομάδα, όπως και η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας.

Η σχετική ανάρτηση του Clarence House μέσω Twitter

Η ανάρτηση για τον πρίγκιπα Κάρολο

Βασίλισσα Ελισάβετ: Έγινε η αποκάλυψη - Αυτή θα γίνει βασίλισσα όταν αποσυρθεί

Τελικά άργησε λίγο αλλά τα κατάφερε! Ο λόγος για την Καμίλα Πάρκερ, η οποία θα γίνει και επίσημα βασίλισσα στο πλερό του Κάρολου όταν με το καλό αποσυρθεί η αυτού μεγαλειότης Βασίλισσα Ελισάβετ. Η Βασίλισσα ίσως λόγο της ηλικίας της και μετά από το θάνατο του συζύγου της, Φίλιππου, θέλει να αποσυρθεί και ετοιμάζει το έδαφος. Έπειτα λοιπόν από τα χρόνια που ήταν εραστές, έπειτα από το γάμο τους που τελικά έγινε το 2005 και από τα τόσα χρόνια κοινής πορείας τώρα θα γίνουν και βασιλικό ζεύγος.

Σε επιστολή της με αφορμή τα 70 χρόνια από την άνοδό της στον θρόνο η βασίλισσα Ελισάβετ ανέφερε μεταξύ άλλων πως επιθυμεί η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου, η Καμίλα, να λάβει τον τίτλο της βασίλισσας όταν αυτός γίνει βασιλιάς, μια κίνηση που εδραιώνει τον ρόλο της στην καρδιά της βασιλικής οικογένειας.

«Είναι ειλικρινής μου επιθυμία, όταν έρθει η ώρα, η Καμίλα να ονομάζεται Βασιλική Σύζυγος καθώς συνεχίζει το βασιλικό της έργο», επεσήμανε η Ελισάβετ.

Η ευχή της Βασίλισσας Ελισάβετ στο ζευγάρι