Ο Βαλάντης "ξαναχτυπά" μετά το Survivor - "Μου γύρισε το μυαλό όταν έμαθα ότι η Μυριέλλα..."

Όσα είπε στην εκπομπή του "Love it"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Βαλάντης

O λόγος για τον Βαλάντη, που τον βλέπουμε πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αυτή τη φορά όμως όχι στον Άγιο Δομίνικο να "μαλλιοτραβιέται" με την Μυριέλλα αλλά στο πλατό του "Love it" να μιλάει για την Μυριέλλα! Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 11/2 ο Βαλάντης, μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, και μετά την περιπέτεια της υγείας του, καθώς νόσησε τρίτη φορά από τον κορωνοϊό.

Μίλησε για όλα, για όσα είπε στην Ευρυδίκη, για τον χαρακτήρα που έβγαλε τον 1,5 μήνα που παρέμεινε στο Survivor, και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει και η αναφορά στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον τρόπο που αντιδρούσε στο φλερτ της με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Τα λόγια του Βαλάντη στον αέρα του "Love it"

«Αυτά που θα πουν οι άνθρωποι, οι πρώτες λέξεις που θα ξεστομίσουν σου δείχνουν τι είναι ο άλλος. Οι προθέσεις, είναι κάτι το δευτερεύον και αν είσαι λίγο αφελής – έχω υπάρξει αφελής… Η επιβίωση είναι ένα δύσκολο πράγμα, αυτό που έβλεπα είναι η έλλειψη πρωτοβουλίας.. Είμαι από τους ανθρώπους που σκέφτομαι πάρα πολύ γρήγορα και πολλά πράγματα» είπε ο Βαλάντης για το πώς κατάλαβε ότι δεν ταίριαζε με τους περισσότερους συμπαίκτες του.


Λίγο αδικήθηκα σε στιγμές που έπρεπε να δεις από την αρχή την κουβέντα για να δεις πως φτάνω στο σημείο να εκρήγνυμαι και νομίζεις ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο πιο κακός… Ένα μπαρούτιασμα που φάνηκε ως μπαρούτιασμα είναι που τα έχω βάλει με τον Απόστολο, αυτό ξεκίνησε λέγοντας εγώ αν φάγαμε ή όχι, όλοι λέγανε ότι φάγαμε και εγώ έλεγα όχι… Μετά από λίγο αφού με έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο μου λένε ότι έχω δίκιο. Τέτοια γινόντουσαν»

Σχετικά με τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον τον Γιώργο Κατσαούνη ανέφερε: «Είμαι λίγο πουριτανός, είμαι της πατριαρχικής σχολής, θέλω λίγο η γυναίκα να είναι… Όταν έμαθα ότι η Μυριέλλα έχει σχέση έξω ενώ φλερτάρει με τον Γιώργο, μου γύρισε το μάτι… Δε μου αρέσει σαν άντρας που είμαι να κοροϊδεύουν έναν άλλο άντρα».

Ο Βαλάντης "έφαγε πόρτα" από τον Μουτσινά μετά την αποχώρηση του

Ούτε να τον βλέπει τον Βαλάντη δεν θέλει ο Νίκος Μουτσινάς, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Happy Day δια στόματος Τίνας Μεσσαροπούλου. Ο παρουσιαστής ούτε κάλεσε, αλλά και ούτε πρόκειται να καλέσει τον τραγουδιστή στην εκπομπή του στον ΣΚΑΙ.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος αρνείται να δεχθεί τον Βαλάντη καλεσμένο στο Καλό Μεσημεράκι, όπως καθιερωμένα πάνε όλοι όσοι έχουν αποχωρήσει από το Survivor. Ο λόγος μάλιστα δεν είναι άλλος από την συμπεριφορά που είχε ο τραγουδιστής μέσα στο παιχνίδι.

Να σημειωθεί πως όπως συνηθίζεται όποιος αποχωρεί κάνει δηλώσεις μέσω Skype στο Love It και στη συνέχεια να πηγαίνει καλεσμένος στο Καλό Μεσημεράκι. Ο Βαλάντης δεν έχει κάτι τίποτα από τα δυο, ενώ και στις δηλώσεις στις κάμερες στο αεροδρόμιο είπε μόνο δυο κουβέντες.