La Casa De Papel: Αγνώριστος και με μακρύ μαλλί ο «Professor» δύο μήνες μετά το τέλος της σειράς

Τρομάξαμε να τον γνωρίσουμε!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
La Casa De Papel: Αγνώριστος και με μακρύ μαλλί ο «Professor» δύο μήνες μετά το τέλος της σειράς

Κάτι παραπάνω από δύο μήνες έχουν περάσει από το τέλος της δημοφιλούς σειράς του Netflix, La Casa De Papel, που προκάλεσε πανδαιμόνιο σε όλους τους τηλεθεατές παγκοσμίως. Τον Άλβαρο Μόρτε τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το ρόλο του Professor και αγαπήθηκε ιδιαίτερα, καθώς πολλοί ταυτίστηκαν με το δαιμόνιο και την εξυπνάδα που είχε ο χαρακτήρας.

Μετά το τέλος του «La Casa De Papel», ο ηθοποιός βρίσκεται πλέον στην στη σειρά «The wheel of time» στην οποία και πρωταγωνιστεί, όπου ο καινούριος του ρόλος, όμως, απαιτούσε μια αλλαγή, την οποία μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η τεράστια αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση του Professor στο La Casa De Papel

Λίγα Λόγια για τον Άλβαρο Μόρτε

  • Ο Άλβαρο Αντόνιο Γαρθία (Αλχεθίρας 23 Φεβρουαρίου 1975), γνωστός επαγγελματικά ως Άλβαρο Μόρτε, είναι Ισπανός ηθοποιός. Έγινε διάσημος παγκοσμίως από τον ρόλο του Σέρχιο "Ελ Προφεσόρ" Μαρκίνα στην ισπανική σειρά La Casa de Papel (ελληνικά: Η τέλεια ληστεία), που προβλήθηκε αρχικά από το Antena 3 και τώρα από το Netflix.
    Ο Μόρτε γεννήθηκε και μεγάλωσε στην ισπανική πόλη Αλχεθίρας, που βρίσκεται στην Ανδαλουσία - νότια Ισπανία.
  • Ο Μόρτε ξεκίνησε την υποκριτική του καριέρα όταν έπαιξε έναν μικρό ρόλο στην ισπανική τηλεοπτική σειρά Hospital Central. Συνέχισε με τον ρόλο του Ray στην ισπανική τηλεοπτική σειρά Planta 25, του Adolfo Castillo στην ισπανική τηλεοπτική σειρά Bandolera, του Gabriel Areta στην ισπανική σαπουνόπερα Amar en tiempos revueltos, του Lucas Moliner στην ισπανική τηλενουβέλα El secreto de Puente Viejo.
  • Το 2017 ενσάρκωσε τον ρόλο του Σέρχιο "Ελ Προφεσόρ" Μαρκίνα στην ισπανική τηλεοπτική σειρά του Anthena 3 La Casa de Papel, όπου επαινέθηκε αρκετά για την ενσάρκωση αυτού του χαρακτήρα και απέκτησε, μαζί με την τηλεοπτική σειρά, παγκόσμια φήμη. Στα τέλη του 2017, το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς και την μετέδωσε παγκοσμίως στην πλατφόρμα της ενώ η δεύτερη σεζόν από την ίδια πλατφόρμα αναμένεται να προβληθεί στις 19 Ιουλίου του 2019, το πρώτο μέρος.
  • Ο Μόρτε έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο όταν έπαιξε τον μικρό ρόλο του Rafael Torres στην ισπανική ταινία Lola, la película (2007). Είχε τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο όταν ενσάρκωσε τον ρόλο του David Ortiz στην ισπανική σειρά του Netflix Mirage (2018). Το 2019, ενσάρκωσε τον ρόλο του Óscar στην ισπανική τηλεοπτική σειρά του Movistar+ El embarcadero.
  • Παράλληλα με το τηλεοπτικό του έργο, ο Μόρτε είναι ιδιοκτήτης μιας θεατρικής εταιρείας με τίτλο 300 pistolas (ελληνικά : 300 πιστόλια), η οποία ιδρύθηκε το 2012.
  • Ο Μόρτε είναι δίγλωσσος - μιλάει τόσο την ισπανική όσο και την αγγλική γλώσσα.
  • Είναι παντρεμένος με την Μπλάνκα Κλεμέντε, σχεδιάστρια μόδας, με την οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά, την Τζουλιέτα και τον Λεόν, τα οποία είναι διζυγωτικά δίδυμα.