Κυκλοφόρησε το trailer για την τελευταία σεζόν του La Casa de Papel

Η πρεμιέρα του μεγάλου φινάλε της επιτυχημένης σειράς του Netflix

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κυκλοφόρησε το trailer για την τελευταία σεζόν του La Casa de Papel

Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix, «La Casa de Papel», ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του τελευταίου κύκλου και όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο φινάλε.

Ο πέμπτος και τελευταίος κύκλος της πετυχημένης σειράς έρχεται και όπως έγινε σήμερα γνωστό θα είναι χωρισμένος σε δύο μέρη.

Το πρώτο μέρος κάνει πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου ενώ για το δεύτερο μέρος, οι fans της ισπανικής σειράς θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό trailer που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix με τίτλο «Αυτό είναι κάτι περισσότερο από μία ληστεία. Αυτό είναι πόλεμος».

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Ούρσουλα Κομπερό (Τόκιο), Άλβαρο Μόρτε (Ο Καθηγητής), Ιτζιάρ Ιτούνο (Λισαβώνα), Πέδρο Αλόνσο (Βερολίνο), Μιγκέλ Χερράν (Ρίο), Χάιμε Λορέντε (Ντένβερ), Έστερ Αθέμπο (Στοκχόλμη), Ενρίκε Άρθε (Αρτούρο), Ντάρκο Πέριτς (Ελσίνκι), Χόβικ Κουτσκεριάν (Μπογκοτά), Λούκα Πέρος (Μασσαλία), Μπελέν Κουέστα (Μανίλα), Φερνάντο Κάβο (Συνταγματάρχης Ταμάγιο), Ροντρίγκο ντε λα Σέρνα (Παλέρμο), Νάγουα Νίμρι (Επιθεωρητής Σιέρρα), Χοσέ Μανουέλ Πόγα και πολλοί άλλοι.

Το trailer της τελευταίας σεζόν του La casa de papel

https://www.instagram.com/p/CPQhgnen-IZ/?utm_source=ig_embed

Στο μεταξύ, η τηλεοπτική «Ρακέλ» πριν λίγο καιρό βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η «Τόκιο» αποχαιρετά την σειρά - «Τι ωραίο ταξίδι...»

Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix είναι αναντίρρητα το “La Casa de Papel” και κατάφερε από την πρώτη κιόλας σεζόν να αγαπηθεί παγκοσμίως.

Σε λίγο καιρό θα προβληθεί η πέμπτη και τελευταία σεζόν της σειράς και πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα.

Μια από τις βασικές και αγαπημένες πρωταγωνίστριες είνα η Ursula Corbero, η γνωστή Τόκιο της σειράς, η οποία αποχαιρέτησε δημόσια την σειρά και τους συμπρωταγωνιστές της με μια συγκινητική ανάρτηση, ενώ πριν λίγο καιρό μας έδειξε την μητέρα της.

«Το τέλος έφτασε. Τι ωραίο ταξίδι. Θα μου λείψουν τόσο πολύ οι συνεργάτες μου. Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και την υποστήριξη και ελπίζω πως ετοιμάσαμε την τελευταία σεζόν που όλοι αξίζετε».