Μελίνα Μακρή: Η πρώτη ανάρτηση 8 ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της - «Ο μπέμπης μας θα μείνει για...»

«Όλα θα πάνε καλά!»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μελίνα Μακρή: Η πρώτη ανάρτηση 8 ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της - «Ο μπέμπης μας θα μείνει για...»

Πριν από λίγες ημέρες η Μελίνα Μακρή έγινε μητέρα για πρώτη φορά και όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της, Φράνκυ Λουβάρη.

Ωστόσο, η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις όταν πήρε εξιτήριο ανέφερε πως ο γιος της γεννήθηκε πρόωρα και για αυτό βρίσκεται στην θερμοκοιτίδα. Έτσι, η ίδια θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την αγάπη σας! Ο μπέμπης μας θα μείνει για λίγες μέρες στην θερμοκοιτίδα, μέχρι να βάλει βάρος γιατί βγήκε μικρούλης! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εξαιρετικό γιατρό μου @dr.lampros.dimolenis που με την στήριξη, το κουράγιο, την ψυχραιμία και την εμπειρία του έφερε στον κόσμο το πρώτο μας παιδάκι, παρ’ όλες τις αντιξοότητες που βίωσα το τελευταίο διάστημα…

Σε όλες τις μανούλες που περιμένουν να πάρουν αγκαλιά το μωράκι τους, ξέρω πως νιώθετε, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό που περνάτε τώρα, θα περάσει γρήγορα και θα ζήσετε πολύ ευτυχισμένες στιγμές με αυτό το πλασματάκι. Όλα θα πάνε καλά!».

Η ανάρτηση της Μελίνας Μακρή

"Πέρασα δύσκολα, ήρθε νωρίτερα"

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγες ώρες η Μελίνα Μακρή, που μίλησε στο « Χαμογέλα και πάλι» πανευτυχής μετά τη γέννηση του γιου της. Η τραγουδίστρια φανερά συγκινημένη μίλησε για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνη αλλά και του τοκετού της, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες.

Το αγοράκι της όμορφης Μελίνας, ήρθε στον κόσμο λίγο νωρίτερα από ότι περίμενε το ζευγάρι αλλά παρόλα αυτά όλα πήγαν καλά και η τραγουδίστρια είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

«Ήρθε λίγο νωρίτερα το αγοράκι μου, μας ξάφνιασε, αλλά όλα πήγαν καλά και τον χαίρομαι τώρα. Είναι μαγικό, νομίζεις ότι αλλάζει ο κόσμος σου και η ζωή σου. Είμαι χαρούμενη πολύ, τον βλέπω, τον χαζεύω με τις ώρες.

Η εγκυμοσύνη ήταν δύσκολη, απαιτητική, και ήταν δύσκολη και η γέννα. Ήταν μια εγκυμοσύνη που έκανα αντιπηκτικές ενέσεις, είχα λίγο αυξημένο ζάχαρο τον τελευταίο μήνα.

Την Πέμπτη τα ξημερώματα έσπασαν τα νερά, και στις 6 το πρωί το γεννήθηκε», περιέγραψε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

«Ο σύζυγος ήταν μέσα στον τοκετό γιατί στην αρχή πήγαινα για φυσιολογικό τοκετό, αλλά επειδή τελικά έκανα καισαρική πέρασε έξω, δεν επιτρέπεται. Ένιωσα τη στήριξή του από το πρώτο λεπτό, ήταν βράχος δίπλα μου και με στήριξε πάρα πολύ», πρόσθεσε η ίδια.