Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το viral video της Adele που χορεύει pole dancing μεθυσμένη

"Έκλεψε" τις εντυπώσεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το viral video της Adele που χορεύει pole dancing μεθυσμένη

Τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με την Adele κάνει τον γύρο του διαδικτύου όπου η γνωστή τραγουδίστρια δίνει για τα καλά ρεσιτάλ χορού σε νυχτερινό κέντρο στο Λονδίνο. Μάλιστα, η ίδια έχει κάνει ένα τρομερό glow up καθώς κατάφερε να χάσει 45 ολόκληρα κιλά. - Δείτε εδώ το μυστικό της

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια βρίσκεται στην Βρετανία με αφορμή την φαντασμαγορική τελετή των BRIT Awards, όπου και έλαβε τρία βραβεία. Αφού λοιπόν ήταν στο Λονδίνο πήγε να παρακολουθήσει το show G-A-Y’s Porn Idol.

Ενώ διασκέδαζε λοιπόν σε γνωστό κλαμπ του Λονδίνου, η ίδια αποφάσισε να ανέβει στην σκηνή αρκετά τολμηρή καθώς δεν δίστασε να χορέψει pole dancing. Ο χορός της φαίνεται να έχει γίνει viral μέσα σε πολύ λίγες ώρες ενώ από την άλλη, υπάρχουν φήμες που την θέλουν να ήταν μεθυσμένη κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν.

Το viral βίντεο της Adele

Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος μετά από το διαζύγιο

Η Adele φαίνεται να διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της καθώς δυο χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της η ίδια είναι και πάλι ερωτευμένη.

Η διάσημη τραγουδίστρια αν και απέχει αρκετά χρόνια από το τραγούδι δεν την εμποδίζει σε τίποτα να κάνει μια νέα αρχή στα προσωπικά της. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που την στιγμάτισε ένα άσχημο περιστατικό στην ζωή της καθώς πριν από λίγο καιρό έχασε τον πατέρα της.

Το ειδύλλιο στην αρχή ήταν μόνο φήμες αλλά στην συνέχεια επιβεβαιώθηκαν για τα καλά. Η Adele έχει σχέση με τον μάνατζερ του γνωστού μπασκετμπολίστα Λεμπρόν Τζέιμς, τον Ριτς Πολ.

Το Σάββατο που μας πέρασε ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί στον αγώνα των Milwaukee Bucks εναντίον των Phoenix Suns.Οι πληροφορίες θέλουν πάντως την Adele να είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. «Έχει γίνει πολύ πιο κοινωνική και ανοίγεται ευκολότερα», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της στο αμερικανικό People.

Δείτε παρακάτω τις τρυφερές στιγμές της Adele με τον νέο της σύντροφο

Τρυφερές στιγμές για την Adele

Ο νέος έρωτας της Adele

TAGS