Αμαλία Τουράνη: «Μετα τον ξυλοδαρμό μου από τον Ηλία Καμπακάκη στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης μου…»

Η καταγγελία της για τον γνωστό τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αμαλία Τουράνη: «Μετα τον ξυλοδαρμό μου από τον Ηλία Καμπακάκη στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης μου…»

Μέσα από μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αμαλία Τουράνη, πρώην σύζυγος του Ηλια Καμπακάκη, κατήγγειλε τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό την εποχή που ήταν έγκυος στην κόρη τους.

Την ίδια στιγμή, στις αναρτήσεις της εξηγεί πως ο τραγουδιστής είναι εδώ και καιρό εξαφανισμένος και αδιαφορεί εντελώς για την κόρη του, ενώ μάλιστα απουσίαζε και από το τελευταίο ταξίδι που έκανε η κόρη τους για ιατρικούς λόγους, ενώ στο παρελθόν ο Ηλίας Καμπακάκης έκανε συχνά αναρτήσεις με την κόρη του.

«Το 2010 και ενώ ήμουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στην Κλεοπάτρα (4 μηνών), μετά από καυγά που είχαμε με χτύπησε στην κοιλιά και σε διάφορα σημεία του σώματός μου (υπάρχουν μάρτυρες, οι τότε γείτονές μου). Προσπαθούσα να βγω απότ ο σπίτι μου και δεν μου έδινε τα κλειδιά. Προσπαθούσα στη συνέχεια να διαφύγω με το αυτοκίνητο μου και ήρθε με το δικό του και μου τράκαρε το πίσω μέρος για να μην μπορέσω να φύγω.

Όλα αυτά υπάρχουν γραπτώς στο ΑΤ Καλαμαριάς γιατί στη συνέχεια του έκανα μύνηση στην αστυνομία. Εννοείται ότι πέρασα τους υπόλοιπους μήνες της εγκυμοσύνης ολομόναχη με τη βοήθεια της μητέρας μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι αναρτήσεις της Αμαλίας Τουράνη για τον Ηλία Καμπακάκη

«Αυτη την φορα δεν φοβηθηκα να τα ανεβασω. Σας ευχαριστω για την δυναμη», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια κάτω από τις αναρτήσεις της.

Ποιος είναι ο Ηλίας Καμπακάκης

Ηλίας Καμπακάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι ακόμα μόνιμος κάτοικος της συμπρωτεύουσας. Είναι 30 ετών.

Ο Ηλίας Καμπακάκης παρέα με την κιθάρα του, ασχολείται με την μουσική από πολύ μικρή ηλικία.

Όπως ήταν μοιραίο, ξεκίνησε από τα 18 του, να συνθέτει μουσική και να σκαρώνει δικά του στιχάκια.

Το σήμερα, τον βρίσκει να παίζει μουσική παρέα με τους φίλους του, κάνοντας live εμφανίσεις.