Ελεονώρα Μελέτη: Θετική στον κορωνοϊό και η κόρη της

Μαζί σε καραντίνα μαμά και κόρη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Θετική στον κορωνοϊό και η κόρη της

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως εκτός από την ίδια, θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε και η κόρη της, Αλεξάνδρα.

Μαμά και κόρη βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους, ενώ η παρουσιάστρια εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής (11/2) στην εκπομπή της μέσω Skype.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

«Είχα τη μικρή αρρωστούλα από το Σάββατο το βράδυ. Ψιλοπράγματα. Τα ραπιντ μας κάθε μέρα έβγαιναν όλων μας αρνητικά. Τετάρτη μεσημέρι κάναμε pcr όπως μας είχε πει ο γιατρός μας. Εν τω μεταξύ η Άλεξ περδίκι. Αλλά την κρατούσα μέσα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Πέμπτη πρωί ραπιντ δικό μου αρνητικό. Στην εκπομπή όμως δεν νιώθω και πολύ καλά. Μετά το τέλος της εκπομπής ραπιντ δεύτερο, αρνητικό. Περιμένω και το δικό μου pcr που είχα κάνει την προηγούμενη μέρα προληπτικά εντελώς. Περιμένοντας κάνω και ένα τρίτο ραπιντ αρνητικό.

Μισή ώρα αργότερα βγαίνουν και της Άλεξ και το δικό μου θετικά. Συμπτώματα: μπούκωμα, λίγη κούραση, απίστευτη βαρεμάρα, βηχαλάκι. Τα ραπιντ μου εξακολουθούν και βγαίνουν αρνητικά μέχρι και τώρα. Παίρνω μόνο βιταμίνες. Η μικρή χρειάστηκε μόνο 2 φορές depon. Βαριέται και αυτό το φουκαριάρικο. Ο σύζυγος το χαβά του. Δε κολλάει με τίποτα ζωή να χει τι dna είναι τούτο δεν ξέρω», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη κορωνοϊός

4 γενιές σε μια φωτογραφία - Η συγκινητική ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη με την οικογένειά της

Σε μια πολύ συγκινητική και τρυφερή ανάρτηση προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ του Σαββάτου 5/2, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η παρουσιάστρια μπορεί να τρέχει συνεχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο πάντα αφιερώνει χρόνο στην οικογένειά της.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με την γιαγιά της, τη μαμά της και την κόρη της Αλεξάνδρα και την ίδια δείχνοντας τις τέσσερες γενιές γυναικών της οικογένειας της.

«4 γενιές» έγραψε κάτω από το instagram story της η παρουσιάστρια που πριν μερικές ώρες μίλησε για την κατάψυξη ωαρίων.

Η συγκινητική φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη με την οικογένειά της