«Αρχίζουμε και βγάζουμε τα εσώψυχά μας και κλαίμε» - Σπάνια εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Αργυρού

Η άγνωστη ιστορία πίσω από το τραγούδι «Παιδί Γενναίο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Αρχίζουμε και βγάζουμε τα εσώψυχά μας και κλαίμε» - Σπάνια εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Αργυρού

Καλεσμένος στην εκπομπή Ένα Τραγούδι Ακόμα του Γιώργου Θεοφάνους βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (11/2) ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τραγούδι «Παιδί Γενναίο» και αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία που βρίσκεται πίσω από αυτό.

Λίγο μετά την επιστροφή του στο «Τeatro» με την Ελένη Φουρέιρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναφέρθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Αργυρού

«Το “Παιδί γενναίο” έχει και μία όμορφη ιστορία από πίσω. ήμασταν στο στούντιο και γράφαμε και χτυπάει ο Νίνο στο τηλέφωνο και μου λέει “να έρθω; να περάσω;”. Ρωτάω τον Γιώργο και μου λέει “ναι φυσικά είναι και φίλος μου”. Έρχεται ο Νίνο, μου δείχνει κάποια κομμάτια ο Γιώργος, σε κάποια φάση μου παίζει ο Γιώργος το “Παιδί γενναίο”. Πιάνω το κεφάλι μου, λέω “δεν το πιστεύω”. Ήταν ακριβώς μία βιωματική ιστορία, που ζούσα εκείνη την περίοδο, με τις ανασφάλειές μου, τα ψυχολογικά μου. Και μου έδωσε μία δύναμη εσωτερική.

Εκείνη τη στιγμή ο Νίνο δεν είχε ακούσει το τραγούδι που έπαιζε ο Γιώργος στο πιάνο. Ο Γιώργος μου λέει “έλα μπες στο στούντιο και πες το”. Μπαίνω, το τραγουδάω μία φορά, έρχεται ο Γιώργος και μου λέει “σταμάτα, έλα έξω”. Και βλέπω στο στούντιο να έχει πιάσει μία ευαισθησία τον ηχολήπτη, τον Νίνο και αρχίζουμε και βγάζουμε τα σώψυχά μας και κλαίμε.

Είχε τόση ενέργεια αυτή η στιγμή που ο καθένας έβρισκε την ηλιαχτίδα μέσα σε αυτό που περνούσε και το αφήσαμε έτσι με μία φωνή αυτό το τραγούδι», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Η καταγωγή του Κωνσταντίνου Αργυρού που ελάχιστοι γνωρίζουν

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός καταφέρει να «χτίσει» μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας με τα τραγούδια του να σημειώνουν εκατομμύρια views στο Youtube. Οι γονείς του όπως και τα αδέρφια του είναι οι μεγαλύτερη υποστηρικτές του και βρίσκονται στο πλευρό του σε κάθε απόφαση που παίρνει.

Ο τραγουδιστής με καταγωγή από... διαβάστε εδώ.