"Έκλεψε" τις εντυπώσεις η Ελένη Φουρέιρα στην έναρξη του TEATRO

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Την Παρασκευή 4/02 για άλλη μια φορά το TEATRO Athens άνοιξε και πάλι τις πόρτες του προκειμένου να υποδεχτούν τους fans όπου θέλησαν να δουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό μαζί με την Ελένη Φουρέιρα καθώς υπήρξε χαλάρωση των μέτρων.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η γνωστή τραγουδίστρια "έκλεψε" τις εντυπώσεις για άλλη μια φορά καθώς η εμφάνισή της ήταν άκρως εκρηκτική. Η κάμερα του YouWeekly.gr ήταν επίσης εκεί καθώς απαθανάτισε αποκλειστικές φωτογραφίες. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε ανακοινωθεί επίσημα πως θα την δούμε σε σειρά του MEGA - Δείτε εδώ τι ισχύει.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρεμιέρα με την Ελένη Φουρέιρα

Έναρξη στο TEATRO με την Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα - Έναρξη
Έναρξη στο TEATRO - Ελένη Φουρέιρα

Πρεμιέρα στο TEATRO - Έναρξη

«Βγάζει» μάτι - Η πλαστική που έκανε η Ελένη Φουρέιρα πριν γίνει πασίγνωστη

H Ελένη Φουρέιρα αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Είναι αλήθεια βέβαια πως πριν από λίγο καιρό η εικόνα της ήταν πολύ διαφορετική από αυτό που βλέπουμε σήμερα αν και πάλι ήταν μία κούκλα.

Η ίδια δεν έχει πρόβλημα να παραδεχθεί πως έχει κάνει πλαστικές. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα είχε αποκαλύψει πως έχει κάνει πλαστική στο στήθος, ενώ το υπόλοιπο κορμί της καταφέρνει να το διατηρεί με πολύ αυστηρή δίαιτα.

«Έχω πει ότι έχω φτιάξει το στήθος μου. Το αποφάσισα ξαφνικά ένα πρωί. Πάντα όμως είχα αυτοπεποίθηση. Σκέψου ότι έβγαινα στην τηλεόραση με ανοιχτό το μπούστο και επειδή δεν είχα, φαινόμουν σαν κοκαλιάρα και δεν με ένοιαζε… Ό,τι κάνω θα το πω, δεν θα το κρύψω».

Μάλιστα, δεν είναι μόνο μια η φορά που την έχουν ρωτήσει περί πλαστικών, καθώς πολλοί λένε πως έχει πειράξει και την μύτη της.

«Είπα ότι έχω κάνει μία πλαστική… Μα αυτό έχω κάνει, μία πλαστική στο στήθος! Τι να πω ότι έχω κάνει και κάτι άλλο, επειδή το θέλεις; Τι έχει αλλάξει; Η μύτη είναι ίδια στραβή, τα μάτια είναι όπως πάντα, τα φρύδια δεν υπήρχαν, τα είχα βγάλει, τι έχει αλλάξει ρε παιδιά; Οποιαδήποτε πλαστική και να έκανα θα έβγαινα να το πω… Έφτιαξα το στήθος μου και το είπα…», είχε εξομολογηθεί.

Ελένη Φουρέιρα πριν από την αυξητική στήθους

Έτσι ήταν η Ελένη Φουρέιρα πριν από την αυξητική στήθους