Δάκρυσε η Αγγελική Νικολούλη στον αέρα της εκπομπής "Φως στο Τούνελ" - «Πω πω, δεν το πιστεύω»

Η έκπληξη που δέχτηκε για τα γενέθλια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δάκρυσε η Αγγελική Νικολούλη στον αέρα της εκπομπής

Δάκρυσε η Αγγελική Νικολούλη στον αέρα της εκπομπής της "Φως στο Τούνελ", όταν οι συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες της έκαναν μια πολύ τρυφερή έκπληξη. Η παρουσιάστρια είχε τα γενέθλια της, τα οποία για πρώτη φορά γιόρτασε στο πλατό.

Με αφορμή λοιπόν το γεγονός αυτό, σε κάποια φάση on air ξεκίνησε να παίζει το τραγουδάκι γενεθλίων, ενώ στη συνέχεια της έδωσαν μια τεράστια ανθοδέσμη αλλά της έβγαλαν και μια τούρτα με το πρόσωπο της με σκοπό να σβήσει το κεράκι.

Η Αγγελική Νικολούλη συγκινήθηκε πάρα πολύ και δεν δίστασε να το δείξει, αφού όπως ανέφερε για πρώτη φορά τα γενέθλια της τα περνάει στην εκπομπή.

Τα λόγια της Νικολούλη για την έκπληξη στο Τούνελ

«Σπάνια με βρίσκουν τα γενέθλιά μου στο ‘Τούνελ’. Και έχω γεννηθεί και Παρασκευή νύχτα, τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά. Σας ευχαριστώ θερμά για αυτήν την έκπληξη», είπε εμφανώς συγκινημένη.

Ωστόσο, η έκπληξη δεν κράτησε για πολύ, αφού όπως ανέφερε στη συνέχεια μιλούσαν για ένα πολύ σοβαρό ρεπορτάζ το οποίο ήθελε σοβαρότητα.

Η ηλικία της Αγγελικής Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη γεννήθηκε στον Πύργος Ηλείας στις 12 Φεβρουαρίου 1964 και σήμερα είναι 58 ετών. Είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος, ερευνήτρια, τηλεοπτική παρουσιάστρια και συγγραφέας. Ως δημοσιογράφος ασχολείται εξ ολοκλήρου με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Είναι ευρύτερα γνωστή για την παρουσίαση της εκπομπής Φως στο τούνελ, η οποία επικεντρώνεται στην εξιχνίαση εγκλημάτων και την ανεύρεση αγνοουμένων.

Για 22 χρόνια (1987-2009) υπήρξε παντρεμένη με τον αστυνομικό Γιάννη Μουσούλη που υπηρέτησε στην προσωπική φρουρά του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος υπήρξε κουμπάρος στο γάμο τους.