MEGA: "Πάγωσε" η Μαρία Μπεκατώρου on air - Μπήκαν όλοι οι συνεργάτες της στο πλατό να της ευχηθούν

Γιόρτασε τα γενέθλια της στο πλατό της εκπομπής της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MEGA:

Όπως η Αγγελική Νικολούλη στο πλατό του Φως στο Τούνελ, έτσι και η Μαρία Μπεκατώρου γιόρτασε τα γενέθλια της στο πλατό της εκπομπής της The Chase. Οι συνεργάτες της, της είχαν ετοιμάσει μια υπέροχη έκπληξη με την παρουσιάστρια να συγκινείται ιδιαίτερα.

Κατά τη διάρκεια του 11/2 γυρίσματος, ο «αδέκαστος επιθεωρητής» λίγο πριν πάρει τη θέση του, μπήκε στο πλατό κρατώντας μια τούρτα με κεράκια η οποία απεικόνιζε τον ίδιο με την παρουσιάστρια και έναν παίκτη στο πλατό.

Η Μαρία Μπεκατώρου παρά την αμηχανία που ένιωσε, ήταν συγκινημένη και δεν μπορούσε να πιστέψει την έκπληξη που της έκαναν. Μάλιστα, δημοσίευσε και το βίντεο από την έκπληξη γενεθλίων της στο προφίλ της στο Instagram.

Το βίντεο από την έκπληξη γενεθλίων στην Μαρία Μπεκατώρου στο πλατό του The Chase

«Και να που πέρασε ένας χρόνος….Και να που και φέτος είμαστε μαζί! Σε μια ημέρα που η αγάπη ξεχειλίζει, νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη…Γιατί…απλά όλα είναι ωραία…σαν τη ζωή. Και έχω ανθρώπους κοντά μου που μοιραζόμαστε μόνο «αλήθεια». Και νέους και παλιούς συνεργάτες που πίστεψαν σε ένα καινούργιο τηλεοπτικό όνειρο… Και έχω όλους εσάς, που με ακολουθείτε και με στηρίζετε χρόνια πολλά… Κι εγώ νιώθω σήμερα ο πιο τυχερός και «γεμάτος» άνθρωπος και σας ευχαριστώ για αυτό. Γιατί αισθάνομαι το «φως» σας. Η ζωή δεν θέλει πολλά…Υγεία, αγάπη και λίγη τύχη», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Μπεκατώρου.

Η ηλικία της Μαρίας Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου γεννήθηκε στθς 11 Φεβρουαρίου 1974 και είναι 48 ετών. Είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια, δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός. Ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση το 1992 στον τηλεοπτικό σταθμό Telecity. Από το 1993 μέχρι το 2013 ήταν η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του ίδιου σταθμού, με τις εκπομπές Χωρίς Ταμπού (1993-2011) και Κάθε Μέρα, Νέα Μέρα (2011-2013).

Τη σεζόν 2011-2012 παρουσίασε συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA παρουσιάζοντας το παιχνίδι μαγειρικής Junior Master Chef. Από τις αρχές του 2013, και για τα επόμενα 8 χρόνια, είχε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 παρουσιάζοντας τις ψυχαγωγικές εκπομπές Your Face Sounds Familiar (Ελλάδα) (2013-2021), Τα Καρντάσιανς (2013-2015), Πρωινό Σου Κου (2015-2017) και Still Standing (2017-2021).