Με μπαρ στο σαλόνι και υπέροχη κουζίνα - Εντυπωσιακό το σπίτι της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από μέσα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μπαρ στο σαλόνι και υπέροχη κουζίνα - Εντυπωσιακό το σπίτι της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μετά τον εντυπωσιακό γάμο της ειδικά με τον Σπύρο Δημητρίου (δείτε φωτογραφίες από το μυστήριο), κρατάει χαμηλό προφίλ στα media.

Μπορεί μάλιστα, οι φήμες να την ήθελαν να είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι, ωστόσο τόσο η ίδια η τραγουδίστρια όσο και ο δικηγόρος διέψευσαν το γεγονός.

Και μπορεί τα media να λένε πολλά, ωστόσο, το ζευγάρι ζει τον έρωτα του μακριά από όλους και από όλα. Τον έχει στεγάσει σε ένα πανέμορφο σπίτι στην πλατεία Μαβίλη, το οποίο το έχει διακοσμήσει έτσι για να είναι το προσωπικό τους ησυχαστήριο.

Ειδικά στην καραντίνα το είχαν απολαύσει το σπίτι τους και με το παραπάνω, αφού η Ελεονώρα Ζουγανέλη εκείνη την περίοδο σε συνέντευξη της είχε δηλώσει: «Μου αρέσει πάρα πολύ το σπίτι και μου κάνει εντύπωση, γιατί τώρα λειτουργώ τελείως εφηβικά, δηλαδή έχω την τάση να κάνω πράγματα που σε κανονικές συνθήκες δεν θα έκανα. Έβγαινα πάρα πολύ, μου αρέσουν πολύ τα μπαρ, είναι μια διασκέδαση που τη θέλω στη ζωή μου αλλά τώρα αυτή η μανία που με έχει πιάσει δεν έχει καμία βάση στη συλλογικότητα. Προς το παρόν έχω δημιουργήσει ένα μπαράκι στο σπίτι μου και το ζω εκεί. Ακούω μουσικές και χαλαρώνω».

Φωτογραφίες από το σπίτι της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου

Το σπίτι λοιπόν της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Μαβίλη.

Από τον λογαριασμό της τραγουδίστριας στο Instagram φαίνονται τα αγαπημένα της σημεία όπως η γωνία με τον πετρόλ τοίχο, η ρουστίκ κουζίνα της, η κίτρινη πολυθρόνα που χαλαρώνει, αλλά και η βεράντα όπου απολαμβάνει τον καφέ της.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου

Ελεονώρα Ζουγανέλη Σπύρος Δημητρίου σπίτι

Ελεονώρα Ζουγανέλη Σπύρος Δημητρίου σπίτι πλατεία Μαβέλη

Ελεονώρα Ζουγανέλη σπίτι