Γιάννης Χατζηγεωργίου: Μετά το Survivor «αδειάζει» τους Διάσημους - «Δέχτηκα κάποιες...»

«Τελικά δεν ταιριάξαμε με την ομάδα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιάννης Χατζηγεωργίου: Μετά το Survivor «αδειάζει» τους Διάσημους - «Δέχτηκα κάποιες...»
Μετά το Survivor «αδειάζει» τους Διάσημους - «Δέχτηκα κάποιες...»

Ένας από τους καλεσμένους του Θέμη Γεωργαντα στο επεισόδιο της Παρασκευής 11/2 του After Dark ήταν ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος μίλησε με λεπτομέρειες για τον λόγο αποχώρησής του από το Survivor καθώς για τις σχέσεις της κόκκινης ομάδας!

Ήταν άραγε τα χρήματα που τον οδήγησαν εν τέλει να πει το ναι για να μπει στο παιχνίδι; Ούτε αυτό, κατά τον ίδιο πάντα ήταν ο λόγος, αφού το χρηματικό ποσό του survivor αναλογούσε με εκείνο, που θα αποκομούσε από μια θεατρική παράσταση (δείτε τι είπε ο ηθοποιός για τα χρήματα, που πήρε).

Σε κάθε περίπτωση, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε αυτή τη φορά πιο αναλυτικά από τις δηλώσεις του στο Πρωινό του ΑΝΤ1, για τη συμμετοχή αλλά φυσικά για την πολυσυζητημένη οικειοθελή αποχώρησή του!

Τι ανέφερε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για τη συμμετοχή του στο Survivor 5

«Πηγαίνοντας εκεί πέρα αντιμετωπίζω πράγματα τα οποία δεν ήταν όπως τα περίμενα. Όπως είναι η πείνα , η οποία δεν ήταν ήταν όπως περίμενα. Δηλαδή νόμιζα πως θα είναι ένας υποφερτός πόνος στο στομάχι και μια αδυναμία. Εγώ όμως την αντιμετώπισα με ναυτία, εμετούς και άλλα σοβαρά προβλήματα. Δεν ήταν όντως ευχάριστη η πείνα.

Μετά είχα την βρώμα που ήταν ασύλληπτη. Είναι όντως Survivor. Πέρα όμως από όλα αυτά είχα και τις ανθρώπινες σχέσεις που ήταν ο μόνος παράγοντας που θα με έδιωχνε από το παιχνίδι 100%» πρόσθεσε ο νεαρός ηθοποιός και πρώην παίκτης του φετινού Survivor.

«Τελικά δεν ταιριάξαμε με την ομάδα. Όχι με όλη την ομάδα, αλλά με κάποια παιδιά. Δέχθηκα κάποιες δυσκολίες εξ αρχής και ήταν περίεργη όντως η συμβίωση με κάποιον συγκεκριμένο παίκτη».

Δείτε το άγριο ξέσπασμα του ηθοποιού κατά του Βαλάντη - «Πολλές φορές με ώθησε στα όριά μου»

Με τον Βαλάντη ήρθατε από την αρχή σε κόντρα. Ήσαστε έτοιμος για τη ένταση που φέρνει η συμβίωση με διαφορετικούς χαρακτήρες;

Δεν περίμενα να με επηρεάσει τόσο πολύ! Αν και έχω δεχτεί συχνά και στο παρελθόν ακραίες συμπεριφορές από συναδέλφους μου, ο συγκεκριμένος άνθρωπος πολλές φορές με ώθησε στα όριά μου. Ελπίζω να μην είναι ο χαρακτήρας του αυτός που έχει δείξει στο παιχνίδι και στην πραγματική ζωή να είναι πολύ διαφορετικός.

Είπατε ότι η συμπεριφορά του Βαλάντη απέναντί σας ήταν ένας από τους λόγους που σας οδήγησαν στην αποχώρηση. Υπήρχαν άλλοι;

Όταν μπήκα στο παιχνίδι, πίστευα ότι θα αποτελούσα μέλος μιας ομάδας αλλά δυστυχώς δεν ταίριαζα με αρκετούς παίκτες και γενικά υπήρχαν εντάσεις μεταξύ των Διασήμων, οπότε απογοητεύτηκα. Επίσης, όπως έχω ξαναπεί, ο σωματικός πόνος από τα παιχνίδια, το κρύο το βράδυ που ήταν αφόρητο και η βρομιά είναι πράγματα που δεν συνηθίζονται εύκολα και σε δυσκολεύουν αφάνταστα να προσαρμοστείς.

Οι δηλώσεις του Χατζηγεωργίου για το Survivor και τον Βαλάντη