Τι κάνει σήμερα ο "Παυρινός" από το Παρά Πέντε - Η ζωή του 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

«Έχω έναν φύλακα άγγελο»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τι κάνει σήμερα ο

Σε μια σπάνια αλλά κατάθεση ψυχής είδαμε τον Δημήτρη Πετρόπουλο, γνωστό ως ο «Παυρινός» του Παρά 5 να μιλάει για δύσκολα σημεία της ζωής του, στο On Time και στη Σίσσυ Μενεγάτου.

Ο πολυτάλαντος ηθοποιός δε θα μπορέσει με τίποτα να ξεχαστεί από το κοινό, παρόλο που έχει αποσυρθεί από τα τηλεοπτικά. Είναι πολλοί οι λόγοι που τον οδήγησαν να εγκαταλείψει το «σανίδι», καθώς σήμερα ακολουθεί άλλους δρόμους . Ο πιο σημαντικός παράγοντας όμως είχε να κάνει με τις περιπέτειες της υγείας του. Στα 38 του χρόνια ο οθοποιός πάλεψε με τον καρκίνο, δίνοντας μια σκληρή μάχη.

Η ζωή ωστόσο πάντα επιφυλάσσει παιχνίδια, πολλές φορές δυσάρεστα, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Πετρόπουλος να έρθει αντιμέτωπος με άλλο ένα πρόβλημα υγείας, στην καρδιά του. Πολλές οι μάχες λοιπόν για τον τηλεοπτικό Παυρινό και απόλυτα φυσιολογικό να δώσει έμφαση στο μεγαλύτερο αγαθό, στην υγεία του.

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ήταν φυσικά επιλογή του να φροντίσει τον εαυτό του, μετά τα τόσα χτυπήματα και να απουσιάσει από την τέχνη του ακόμα και μετά τη μεγάλη επιτυχία του Παρά πέντε. Αξέχαστη σε κάθε περίπτωση θα είναι η επιτυχία, όπως όλων των συμμετεχόντων της σειράς τόσα χρόνια μετά! Δείτε επίσης πως είναι σήμερα ο ψηλός από το Παρά πέντε!

Δημήτρης Πετρόπουλος

Οι δηλώσεις του ηθοποιού για τη ζωή του

Δεν θέλησες ποτέ παιδί ή δεν έτυχε;

Σε δυο φάσεις της ζωής μου το ήθελα. Μάλιστα. πιστεύω πως θα ήμουν πολύ καλός πατέρας, κρίνοντας από τη σχέση που έχω με τους μαθητές μου. Τη μία φορά που το σκέφτηκα ήμουν πολύ νέος. Μετά το ξέχασα και λίγο πριν γίνω 40 χρονών, πήρα σκύλο – τον Αλήτη- και κατάλαβα ότι κατά βάθος ικανοποιούσα αυτήν την επιθυμία μου. Ένιωσα ότι μου έλειπε ένα παιδί αλλά η ζωή τα έφερε διαφορετικά. Όταν ήμουν 38 χρονών είχα μια σοβαρή περιπέτεια υγείας με έναν καρκίνο που με ταλαιπώρησε για αρκετά χρόνια. Δεν ήταν η στιγμή να αποφασίσω πράγματα τόσο σοβαρά όταν μια πενταετία ήμουν μέσα στους τομογράφους και δεν ήξερα τι μου ξημερώνει…

Κι ύστερα;

Λίγο πριν από τα πενήντα μου πέρασα επίσης μια δύσκολη περιπέτεια υγείας με την καρδιά μου. Άλλη μεγάλη περιπέτεια αυτή! Φαίνεται όμως, εκ των υστέρων, ότι είχα ατσάλινα νεύρα. Πίστη ανεξάντλητη στο Θεό που «κουβαλάω» μέσα μου. Έχω περάσει πολύ δύσκολες ώρες. , μεγάλης σκληρότητας, που κάμφθηκε και εμένα η πίστη μου αλλά όχι τόσο ώστε να νικηθεί. «Γονάτισε» αλλά άντεξε. Ζω! Μάλιστα κάθε φορά που αισθάνομαι τον πειρασμό να γκρινιάξω και να πω «Αχ ας είχαν πάει καλύτερα τα πράγματα στα επαγγελματικά μου», καθώς εκεί δεν είχα μεγάλη τύχη -κάποιοι με λιγότερα πράγματα από ότι έχω κάνει εγώ καταξιώθηκαν πιο γρήγορα και πιο εύκολα-, δεν τολμάω να αποσώσω τη σκέψη μου. Κι αυτό γιατί αμέσως θυμάμαι ότι έχω έναν φύλακα άγγελο που

σε θέματα ζωής και θανάτου ήταν πάντα παρών, δίπλα μου.

Το βιογραφικό του Δημήτρη Πετρόπουλου

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Γιούγκερμαν (2018), Ολεάννα (2017), Λούλου (2015), Ο Κουλοχέρης του Σποκέιν (2015). Στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες Ο Θεατής (2016), ΓΡΑΙΓΟΣ (2019). Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Οι Απαράδεκτοι (1991), Στο Παρά 5 (2005).