Έτσι ήταν η Μαρίνα Πατούλη πριν την αισθητική επέμβαση στο πρόσωπό της

Απίστευτη αλλαγή...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτσι ήταν η Μαρίνα Πατούλη πριν την αισθητική επέμβαση στο πρόσωπό της

Την ώρα που η Μαρίνα Πατούλη βρίσκεται στο εξωτερικό με τον Βλάση Χολέβα, εμείς "πέσαμε" πάνω σε μια φωτογραφία της από το παρελθόν. Πρόκειται για μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Πατούλη σε πιο μικρή ηλικία και συγκεκριμένα στα πρώτα χρόνια του γάμου τους.

Διαφορά σίγουρα υπάρχει, αφού με το πέρασμα των χρόνων πολλά αλλάζουν στο πρόσωπο μας. Ωστόσο, η αγαπημένη Μαρίνα όπως είδαμε έχει πειράξει και μόνη της κάποια πράγματα. Αρχικά την ελιά που είχε στη μια πλευρά του προσώπου της. Ωστόσο, να σημειώσουμε πως όπως μάλιστα έχει δηλώσει και η ίδια δεν έχει προχωρήσει σε καμία πλαστική επέμβαση.

«Έχει προχωρήσει η επιστήμη και μπορούμε με λιγότερο παρεμβατικούς τρόπους να νιώθουμε όμορφες. Από μέσα μας πηγάζει η εξωτερική λάμψη. Αν έκανα κάτι θα τολμούσα να το πω», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της για τις πλαστικές.

Βέβαια, όπως τότε έτσι και σήμερα η Μαρίνα Πατούλη είναι μια εκρηκτική γυναίκα που δύσκολα περνάει απαρατήρητη!

Η φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη από το παρελθόν

Έτσι ήταν η Μαρίνα Πατούλη πριν την αισθητική επέμβαση στο πρόσωπο της

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη είναι μία γυναίκα με πολύ ιδιαίτερο στιλ και όπως είναι επόμενο, κάθε εμφάνισή της γίνεται αμέσως θέμα συζήτησης. Αυτή τη φορά, στην τελευταία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πόζαρε με ένα μίνι μπλε φόρεμα το οποίο συνδύασε με ασημί μπότες.

Λίγο καιρό μετά την περιπέτεια που έζησε με τον κορωνοϊό, η Μαρίνα Πατούλη έχει επιστρέψει κανονικά στις δραστηριότητες καθώς και στις συχνές αναρτήσεις.

Η φωτογραφία που ανέβασε με το μπλε φόρεμα, όπως μπορείτε να φανταστείτε έγινε μέσα σε λίγα λεπτά ανάρπαστη ενώ πολλοί έσπευσαν να γράψουν εγκωμιαστικά σχόλια για το look της Μαρίνας Πατούλη.

https://www.instagram.com/p/CZUMBhOMN8A/[/OEmbe