Τα έσπασαν σε νυχτερινό κέντρο Μπάρτζης- Παππάς! Έρεαν τα ποτά και τα σφηνάκια

Επιτέλους τα βρήκαν!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τα έσπασαν σε νυχτερινό κέντρο  Μπάρτζης- Παππάς! Έρεαν τα ποτά και τα σφηνάκια

Πηγαίνοντας έναν χρόνο πίσω και σε όσα συνέβαιναν στο Survivor 4, κανείς δε μπορεί να ξεχάσει την τεράστια κόντρα μεταξύ Αλέξη Παππά και Νίκου Μπάρτζη. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα όλα αυτά μοιάζουν παρελθόν, καθώς οι δύο παίκτες τα βρήκαν..και βρέθηκαν να τα πίνουν παρέα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας!

Με ένα Story στο Instagram πληροφορηθήκαμε πως άλλη μια κόντρα έλαβε τέλος! Δεν ήταν σίγουρα λίγα εκείνα που είχαν ειπωθεί μεταξύ Μπάρτζη και Παππά, ωστόσο όλοι ξέρουμε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι επιβίωσης, βγάζει περίεργα ένστικτα σε όσους συμμετέχουν! Λίγο η πείνα, λίγο η αποχή από μπάνιο ήταν μάλλον οι λόγοι που βλέπαμε συνεχή ξεσπάσματα πέρυσι.

Για τις δυσκολίες αυτές πρόσφατα μίλησε ο Νίκος Μπάρτζης στο After Dark αναφερόμενος σε όλες τις κακουχίες (δείτε εδώ να λέει πως λυπόταν τον εαυτό του), δικαιολώντας κανείς έτσι τις ακρότητες και τις επιθέσεις μεταξύ των παικτών.

To story στο Instagram - Η συμφιλίωση του Νίκου Μπάρτζη - Αλέξη Παππά

Παππάς - Μπάρτζης

Παππάς - Μπάρτζης

Οι δύο τους λοιπόν τα έχουν βρει, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γύρω από αυτό, για άλλους παίκτες ίσως και να υπάρχει!

Οι σχέσεις σήμερα του Νίκου Μπάρζτη με τον Τζέιμς Καφετζή

Ο Νίκος Μπάρτζης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα, με σκοπό να μιλήσει για τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τον Τζέιμς Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη. Κανείς ωστόσο δεν περίμενε πως όχι μόνο θα αποκάλυπτε τι έχει συμβεί, αλλά θα τον έκραζε όσο χρόνο του δόθηκε για να βγει στον αέρα.

Ο Νίκος ανέφερε με έμμεσο τρόπο πως οι σχέσεις του με τον Τζέιμς δεν είναι οι ίδιες με κάποτε, αφού ο δεύτερος έκανε κάτι που τον ενόχλησε πάρα πολύ. Συγκεκριμένα, θεώρησε μεγάλο λάθος που βγήκε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και έκανε δηλώσεις για την καταγγελία της Άννας Μαρίας για κακοποίηση από πρώην σύντροφό της.

«Όταν γίνεται κάτι σημαντικό, όπως το πόστ της Άννας – Μαρίας και μας έστειλε η κοπέλα κάτι πολύ φυσιολογικό, ότι δε θέλει να πάρουμε θέση σε αυτό το πράγμα, σε ένα μήνυμα σε μια ομαδική… Την επόμενη μέρα της ανάρτησης ανέβασε ένα πολύ ωραίο μήνυμα που έλεγε ότι «σας παρακαλώ, όταν νιώσω έτοιμη να πω τα παρακάτω θα βγω να μιλήσω». Αρχικά θέλω να πω κάτι, δε μπορεί να μπει κανείς στην ψυχολογία της…

Ενώ μας ζήτησε να μη βγούμε να μιλήσουμε, μετά από δυο μέρες βλέπουμε στη Χρηστίδου τη συνέντευξη του Τζέιμς. Σε εμάς, ο Τζέιμς είχε πει ότι μίλησε για κάτι γενικό, μας έστειλε μήνυμα ότι μίλησε πολύ γενικά, ότι η Άννα – Μαρία είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος και ότι για να μη βγήκε η Άννα Μαρία αμέσως να πει κάτι, φαντάσου τι περνάνε οι άλλες κοπέλες. Εμάς μας το έκοψε εκεί. Και την επόμενη μέρα έρχεται boomerang και η Άννα – Μαρία τρώει πίεση από όλους τους δημοσιογράφους» είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι η ψυχολογία της Άννας – Μαρίας και της κάθε Άννας – Μαρίας. Σε ένα τόσο λεπτό θέμα δε μπορούμε να παίρνουμε – για τους λόγους που θέλουμε να πάρουμε – δημοσιότητα. Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα. Αν το πέρναγες εσύ αυτό, δε θα ήθελες κάποιος φίλος σου ειδικά αν το είχες ζητήσει. Ο Τζέιμς βγήκε και πέταξε υπονοούμενα για μια ιστορία που δε μπορεί να διηγηθεί γιατί δεν την έχει περάσει.

Είναι κάτι διαφορετικό αυτό που είπε η Άννα-Μαρία και διαφορετικό αυτό που είπε ο Τζέιμς. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δε μπορούμε να κάνουμε κάποιον καλό παιδί όταν στον φίλο του, την οικογένειά του κάνει αυτό. Όταν του ζητάς κάτι για τόσο σοβαρό… Θα μπορούσε να πει ότι είναι πολύ λεπτό το θέμα και γι΄αυτή την ιστορία να ρωτήσουν την Άννα – Μαρία».