"Κόλαφος" η Ναταλία Γερμανού με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά - «Δεν θα βάλω στην ίδια κατηγορία έναν άνθρωπο που...»

«Είναι μια αρρώστια, ένας εθισμός»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το πρωί του Σαββάτου 12/02 σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου με αφορμή την απάντηση του για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Έτσι, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή όπου λίγο αργότερα σχολιάστηκαν.

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να τοποθετηθεί λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν μπορώ να στερήσω στον Σάκη να κρατάει μνήμες αγάπης και θαυμασμού με τον δάσκαλο, μέντορα που γνώρισε στις Βάκχες, όπως δεν μπορώ να στερήσω από κάποιους που έχουν γνωρίσει τους φερόμενους ως δράστες και κρατάνε συναισθήματα αγάπης.

Είναι δικαίωμά τους και βεβαίως η συνέπεια του ρίσκου, είναι δικαίωμά τους... Δεν θα βάλω στην ίδια κατηγορία έναν άνθρωπο που είναι ναρκομανής και παλεύει με τον δαίμονα των ναρκωτικών, με έναν άνθρωπο που έχει σεξουαλική διαστροφή, αν αποδειχτεί τελικά ότι αυτή αποτελεί ποινικό αδίκημα. Δεν είναι το ίδιο με έναν ναρκομανή που βλάπτει τον εαυτό του και όχι κάποιον άλλον».

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού

Συγκινητικό το κλίμα στο Καλύτερα Δε Γίνεται - Βούρκωσαν Ναταλία Γερμανού και Εβελίνα Νικόλιζα

Στην σημερινή 5/2 εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» παρουσιάστηκε το νέο τραγούδι της Εβελίνας Νικόλιζα σε στίχους της Ναταλίας Γερμανού.

Το κομμάτι λέγεται «Σου λέω αλήθεια» και φυσικά προβλήθηκε για πρώτη φορά κατά την διάρκεια της εκπομπής, με την Εβελίνα να σηκώνεται και να αγκαλιάζει συγκινημένη την Ναταλία Γερμανού, με την δεύτερη επίσης να είναι βουρκωμένη.

«Δεν φαντάζεστε πόσο συγκινητικό είναι για έναν άνθρωπο που γράφει να ακούει αυτά που έχει σκεφτεί τραγουδισμένα από μια φωνή που τα έχει αποδώσει 100 φορές καλύτερα από ό,τι τα σκεφτόμουνα. Αυτό το τραγούδι δεν είναι συρταριού είναι ολόφρεσκο, γράφτηκε για εκείνη» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η Εβελίνα μάλιστα αποκάλυψε πως το βίντεο κλιπ γυρίστηκε στο καμένο σπίτι της οικογένειάς της ενώ πριν λίγο καιρό η ίδια μίλησε για την περιπέτεια που παραλίγο να της κοστίσει την ζωή.