Καμπακάκης: Η απάντηση του δικηγόρου του για τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του - «Το μόνο μέλημά του...»

Τι συμβαίνει με την διατροφή;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Καμπακάκης: Η απάντηση του δικηγόρου του για τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του - «Το μόνο μέλημά του...»

Αναστάτωση έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα, μετά τις αναρτήσεις της πρώην συζύγου του Ηλία Καμπακάκη, Αμαλίας Τουράνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια καταγγέλλει ότι ο τραγουδιστής την ξυλοκόπησε ενώ ήταν έγκυος στην κόρη τους. Η υπόθεση θυμίζει αρκετά αυτή του Κώστα Δόξα και της πρώην συζύγου του, στην οποία πρόσφατα υπήρξαν νέες εξελίξεις.

Στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα» μίλησε ο δικηγόρος του τραγουδιστή για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Ηλία Καμπακάκη για τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του

Στις αναρτήσεις στο Instagram, η Αμαλία Τουράνη, περιγράφει όλη την στάση του τραγουδιστή απέναντι στην κόρη του, ενώ αναφέρει πως ο Ηλίας Καμπακάκης πριν από δύο χρόνια, βρήκε μια άλλη γυναίκα και ακύρωσε το ταξίδι, που είχαν οργανώσει με προορισμό την Αμερική, προκειμένου να υποβληθεί η κόρη τους σε χειρουργείο εξαιτίας προβλήματος υγείας που έχει.

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή Αλέξανδρος Βαρτζόπουλος είπε σχετικά με την υπόθεση:

«Αναφορικά με την υποτιθέμενη κακοποίηση, αν διαβάσετε την ανακοίνωση της ίδιας της καταγγέλλουσας λέει ότι για αυτό το ζήτημα είχε υποβληθεί μια έγκληση – μήνυση το 2011 αλλά δεν αναφέρει πουθενά ποια ήταν η κατάληξη της έγκλησης. Ο κ. Καμπακάκης αθωώθηκε» και πρόσθεσε για την διατροφή του παιδιού:

«παρά το γεγονός από το 2019 είχε λήξει, την καταβάλει κανονικά».

«Αυτό το κάνει γιατί το μόνο μέλημά του είναι το παιδί του, το υπεραγαπάει και όλοι όσοι τον γνωρίζουν το επιβεβαιώνουν».

«Ο Ηλίας Καμπακάκης επιδιώκει μετ’ επιτάσεως να βρεθεί εξωδικαστική λύση για την επικοινωνία του με το παιδί. Δεν το βλέπει γιατί δεν τον αφήνουν να το δει», είπε καταλήγοντας ο Αλέξανδρος Βαρτζόπουλος.

Τα λόγια της Αμαλίας Τουράνη

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μετά την είδηση της πρώην γυναίκας του Ηλία Καμπακάκη, Αμαλία Τουράνη περί ξυλοδαρμού και απουσίας του τραγουδιστή στο μεγάλωμα της κόρης τους! Η πρώην σύζυγος δίνει περαιτέρω πληροφορίες για τα όσα βίωσε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στο Open Weekend.

Μετα το κίνημα metoo στην Ελλάδα, όλο και περισσότερες γυναίκες μιλούν για περιστατικά έμφυλης βίας δημόσια. Μια νέα είδηση ξυλοδαρμού λοιπόν, που κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι αφορά και στην πρώην του Καμπακάκη με την οποία έχουν φέρει στην ζωή την μικρή Κλεοπάτρα.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο τις τραυματικές εμπειρίες, που τις προκάλεσε ο τραγουδιστής κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, καθώς και την συνολική απουσία του από την ανατροφή της κόρης τους και του προβλήματος υγείας, που ο ίδιος μας είχε γνωστοποιήσει!

«Με την βοήθεια του κόσμου φτάσαμε στην Αμερική το 2018. Απλά μέχρι να φτάσουμε, έκανα έναν μεγάλο αγώνα για να βγάλω τον ερανικό λογαριασμό. Δεν τον είχα σύμμαχό μου πουθενά σε όλο αυτό. Εκείνος συνέχιζε τα Live του γιατί δεν ήθελε να τα αφήσει για να γυρίσει και να μείνει στην Αμερική.

Παρόλα αυτά, του άλλαξαν την γνώμη κάποιοι άνθρωποι, όταν είδαν σε τι τραγική κατάσταση ήταν η κόρη μας, Κλεοπάτρα στο τελικό στάδιο μετά από χημειοθεραπείες που έκανε. Έκοψε εντελώς επικοινωνία με το παιδί. Σταμάτησε να δίνει διατροφή, σταμάτησε να την υποστηρίζει. Καταρράκωσε το παιδί το οποίο προσπαθεί να επικοινωνήσει επί δύο χρόνια μαζί του»

«Το 2010 που ήμουν έγκυος και μέναμε στο σπίτι μου, ήταν πολύ βίαιος, με αποκορύφωμα μια μέρα που με χτύπησε πάρα πολύ. Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και έκανα μήνυση. Πήγα σε Ιατροδικαστή στον καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατέγραψε το περιστατικό, με εξέτασε και όντως υπάρχει ιατροδικαστική εξέταση πάνω μου

«Δεν υπήρχε γάμος, διαλύθηκε ο γάμος μας γιατί εγώ όταν ήμουν τεσσάρων μηνών έγκυος με χτύπησε. Ήταν όλα έτοιμα σε δυο μήνες παντρευόμασταν. Μόλις είχαμε αρχίζει να μοιράζουμε τα προσκλητήρια, διαλύθηκαν όλα. Αφού γεννήθηκε το παιδί και τα ξαναβρήκαμε για 40 μέρες, με χτύπησε ενώ είχα την Κλεοπάτρα στην αγκαλιά μου, σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι»