Αλίκη Κατσαβού: Η εξομολόγηση της - «Μετά από την τελευταία μου εμφάνιση στην τηλεόραση...»

Πως είναι σήμερα οι σχέσεις της με την Σάντρα Βουτσά;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Αλίκη Κατσαβού: Η εξομολόγηση της - «Μετά από την τελευταία μου εμφάνιση στην τηλεόραση...»

Η Αλίκη Κατσαβού, μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις της για την προσωπική της ζωή, έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό Εγώ και μίλησε για όλους και για όλα. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση της με την Σάντρα Βουτσά αλλά και τις καλλιτεχνικές προτάσεις που έχει δεχθεί.

Η συνέντευξη της ηθοποιού

Τηλεοπτικές προτάσεις έχετε δεχθεί;

Μετά από την τελευταία μου εμφάνιση στην τηλεόραση, δεν έχω δεχθεί άλλες προτάσεις και δεν ντρέπομαι που το λέω. Είμαι ανοιχτή κι αγαπώ την τηλεόραση, και θα εξέταζα κάθε πρόταση που θα μου γινόταν.

Έχουν υπάρξει στιγμές που διαβάσατε κάτι προσβλητικό για εσάς και πώς αντιδράσατε;

Φυσικά, αλλά δεν θυμώνω και προσπερνάω τα λίγα αρνητικά σχόλια που έχω διαβάσει και ακούσει όλο αυτό το διάστημα. Πολλές φορές μάλιστα χαμογελάω κιόλας. Ο κόσμος μου έχει δείξει πολλή αγάπη κι αυτή κρατάω κι εμπιστεύομαι.

Που θα λέγατε το πιο δυνατό σας ευχαριστώ και την πιο ηχηρή σας συγγνώμη;

Στον Φοίβο. Σε έναν Φοίβο του μέλλοντος.

Στον εαυτό σας;

Δεν τον συγχωρώ τον εαυτό μου εύκολα. Είμαι πολύ αυστηρή κριτής του εαυτού μου. Τα θετικά μου, μου τα υπενθυμίζουν οι γύρω μου.

Πώς είναι η σχέση σας με την Σάντρα Βουτσά;

Η σχέση μου είναι πολύ καλή με τη Σάντρα, όπως επιθυμώ να είναι και με όλη την οικογένεια του Κώστα. Και σε μεγάλο βαθμό είναι. Όπου έχει εμποδιστεί είναι λόγω απόστασης και πανδημίας.

Αν σας άκουγε τώρα ο Κώστας, τι είναι αυτό που θα του λέγατε;

Ότι τον ευχαριστώ πολύ. Αν και του το έλεγα και όσο ζούσε.

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε στο περιοδικό Εγώ.

Η ανάρτηση της ηθοποιού για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

Ήταν 7 Φεβρουαρίου 2020 όταν ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη εσπευσμένα στη ΜΕΘ με καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια και λοίμωξη του αναπνευστικού. Απεβίωσε τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου, έπειτα από 19 ημέρες νοσηλείας και σε ηλικία 88 ετών. Κηδεύτηκε στις 28 Φεβρουαρίου στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, ενώ από την προηγούμενη ημέρα η σορός του είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, με την Αλίκη Κατσαβού την τελευταία του γυναίκα να είναι άσχημα ψυχολογικά με τον χαμό του.

Σχεδόν δυο χρόνια μετά το θάνατο του η ηθοποιός προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της για χάρη του γιου τους, Φοίβου. Ο μικρός την γεμίζει ευτυχία και αυτό φαίνεται από τις δεκάδες αναρτήσεις που κάνει μαζί του, αφού είναι όλη ημέρα μαζί και κάνουν διάφορες δραστηριότητες.

Ωστόσο, η πρόσφατή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Αποκάλυψε πως ο Φοίβος της ζήτησε να πάνε να εκεί που κηδεύτηκε ο μπαμπάς του...

«Σας δελέασα με μια όμορφη φωτογραφία για να σας μιλήσω από καρδιάς! Χθες ο γιος μου ζήτησε να πάμε εκεί που είναι θαμμένος ο μπαμπάς! Δεν το χει κάνει ποτέ ξανά, κι έχουμε να πάμε από τον περασμένο Απρίλιο γιατί για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν αντέχω. Αλλά σήμερα θα πάμε και θα κάνει καλό και στους δύο μας! Το δυνατό παιδί μου ξέρει καλύτερα από εμένα να γιατρεύει την ψυχή του. Θα μάθω λοιπόν από εκείνο.

Γιατί εγώ ως τώρα δεν αγγίζω το μουδιασμένο μέρος της καρδιάς μου από φόβο μην ξεχειλίσει από εκεί ένας ωκεανός και με πνίξει. Μα σε ενάμιση μήνα θα κλείσουν 2 χρόνια απουσίας και σύναξε πόνο η ψυχή που θέλει να ελευθερωθεί. Εγώ έχω το παιδί μου και το θέατρο. Μα το παιδί μου μόνο εμένα και πρέπει να βρω δύναμη» έγραψε η Αλίκη Κατσαβού.