Φαίη Σκορδά: Φόρεσε το πιο σικάτο σύνολο από τα BSB - Είναι must have

Ξεπουλάνε στο λεπτό...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Φόρεσε το πιο σικάτο σύνολο από τα BSB - Είναι must have

Σε μια από τις αναρτήσεις της, η Φαίη Σκορδά επέλεξε να φορέσει ένα απίστευτο σύνολο το οποίο της ταιριάζει γάντι καθώς ο συνδυασμός που έκανε μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ αφού είναι από τα BSB.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια γνωρίζει πολύ καλά τι ταιριάζει στην σιλουέτα της, αλλά και στα χρώματα της και πάντα τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω της με τις στιλιστικές της επιλογές.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη Σκορδά, μοιράζεται με τις διαδικτυακές της φίλες όλες τις εμφανίσεις της και τα σχόλια, αλλά και τα likes «πέφτουν» σαν την βροχή.

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν η ίδια δεν δίστασε να κάνει μια ανάρτηση στην οποία φοράει ένα στενό κολλάν ενώ από πάνω έχει φορέσει ένα μπλε πουλόβερ στο οποίο έχει βάλει μια μαύρη ζώνη για να αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την μέση της. Χαμό , έκανε επίσης και με αυτό το «κόσμημα» φόρεμα που επέλεξε.

Το σύνολο της Φαίης Σκορδά από τα BSB

Φαίη Σκορδά - Σύνολο από BSB

BSB - Σύνολο από την Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά - Σύνολο από την BSB

Το φλοράλ BSB φόρεμα της Φαίης Σκορδά ξεπούλησε σαν... μανιακό

Η Φαίη Σκορδά λατρεύει όλα τα κομμάτια της BSB και επιλέγει ρούχα της σε διάφορες δημόσιες εμφανίσεις της, αλλά και στην καθημερινότητα της. Ένα ωστόσο φόρεμα της εταιρίας που είχε επιλέξει να φορέσει, φέτος το καλοκαίρι, ξεπούλησε σαν μανιακό.

Η παρουσιάστρια ακολουθεί όπως έχουμε δει όλες τις τάσεις της μόδας, ενώ γνωρίζει πολύ καλά τι της ταιριάζει και τι όχι. Για αυτό και σε κάθε εμφάνιση της, τραβάει όλα τα βλέμματα προς το μέρος της.

Αν σκρολάρεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα δεις διάφορες προτάσεις για looks που έχει προτείνει στις διαδικτυακές της φίλες.

Μια από αυτές τις προτάσεις, είναι και το μίνι φλοράλ φόρεμα από την εταιρεία των BSB το οποίο ξεπούλησε σαν μανιακό φέτος το καλοκαίρι.