Γιώργος Λεμπέσης: ''Έσπασε'' τη σιωπή του για την εξωσωματική της γυναίκας του - «Είχαμε πέντε...»

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Γιώργος Λεμπέσης: ''Έσπασε'' τη σιωπή του για την εξωσωματική της γυναίκας του - «Είχαμε πέντε...»

Μπαμπάς έγινε πριν από λίγο καιρό για πρώτη φορά ο Γιώργος Λεμπέσης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, Μαμά - δες, το απόγευμα του Σαββάτου 12/1, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ίδιος και η γυναίκα του ώσπου να καταφέρουν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί και να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιώργου Λεμπέση

«Άργησε πολύ και ταλαιπωρηθήκαμε πολύ όμως το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι να “παιδιά μην σταματάτε”. Έχει εξελιχθεί η επιστήμη που πιστεύω αν διώξεις και το άγχος όλα θα πάνε καλά.

Είχαμε πέντε αποτυχημένες προσπάθειες, είναι σημαντικό να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό που χειρίζεται την κατάσταση. Κάθε φορά που ήταν αρνητική η απάντηση προσπαθούσαμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Όταν το θες πάρα πολύ, τελικά έρχεται. Μόνο ζημία μπορείς να κάνεις με το άγχος σου», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λεμπέσης και πρόσθεσε:

«Ήμασταν προετοιμασμένοι, εγώ πιο πολύ, η Σοφία όχι τόσο. Το Plan B ήταν να ανοίξουμε ένα ίδρυμα για να βοηθήσουμε πολλά παιδιά» σημείωσε.

Οι πρώτες δηλώσεις του Λεμπέση για τον γιο του

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του βιώνουν ο Γιώργος Λεμπέσης και η αγαπημένη του, Σοφία Τραντίδου, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη για το παιδί του αλλά και για τον νέο του ρόλο.

«Καταλαβαίνετε πόσο χαρούμενος είμαι. Η Σοφία είναι πάρα πολύ καλά, δούλευε μέχρι τελευταία στιγμή. Θα τον βαφτίσουμε “Αναστάση”. Ήταν μία υπερπροσπάθεια, ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά. Αλλά θέλω να πως σε όλους να το παλεύουν γιατί όσο πιο πολύ το παλέψεις τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχεις».