Μάρω Λεονάρδου: «Είμαι εναντίον του να εργάζονται οι μαμάδες...»

Οι δηλώσεις της δημοσιογράφου

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Μάρω Λεονάρδου: «Είμαι εναντίον του να εργάζονται οι μαμάδες...»

Μετά τον Γιώργο Λεμπέση, στην εκπομπή Μαμά - δες, της ΕΡΤ, το απόγευμα του Σαββάτου 12/2, βρέθηκε καλεσμένη η Μάρω Λεονάρδου σε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη. Η γνωστή δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα της όταν έμεινε έγκυος.

Οι αποκαλύψεις της Μάρως Λεονάρδου

«Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα την άδεια της μαμάς και το μετάνιωσα πικρά γιατί μου πήραν τη θέση και για να ξαναμπώ στον ΑΝΤ1 ήταν μία ολόκληρη περιπέτεια. Αυτή που κάθισε στη θέση μου μετά δεν σηκώθηκε. Θυμάμαι τον Θοδωρή Δρακάκη που έλεγε “ούτε να πάμε τουαλέτα δεν προλαβαίνουμε να πάμε γιατί θα κάτσει κάποιος άλλος”.

Στο δεύτερο παιδί μου δεν πήρα ούτε μία ημέρα άδεια έφυγα από το στούντιο στο μαιευτήριο και από το μαιευτήριο στο στούντιο και ευτυχώς μέναμε κοντά και πήγαινα και θήλαζα. Αποτέλεσμα μου κόπηκε το γάλα στις 40 ημέρες», είπε χαρακτηριστικά η Μάρω Λεονάρδου και πρόσθεσε:

«Μετά από όλο αυτό που έζησα είμαι εναντίον του να εργάζονται οι μαμάδες, κάτι θα γίνει λάθος, όταν εργάζεσαι σε τομείς καριέρας. Γιατί δεν μπορείς να είσαι και στα δύο».

«Έγινα έξαλλη, ήταν κάτι που δεν περίμενα πως θα συμβεί παρότι γνώριζα ότι έχει σχέση με τον Λουκά με τον οποίο είναι μέχρι σήμερα μαζί. Δεν είναι συνηθισμένο ούτε κάτι εύκολο», είπε για την κόρη της η οποία έμεινε έγκυος σε πάρα πολύ μικρή ηλικία.

Οι δηλώσεις της Μάρως Λεονάρδου για την εγκυμοσύνη της κόρης της

Στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» παραχώρησε συνέντευξη η Μάρω Λεονάρδου με αφορμή το νέο της βιβλίο. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για την εγκυμοσύνη της κόρης της σε ηλικία 16 ετών καθώς και τη σχέση που διατηρούν σήμερα με τον πρώην σύζυγο της.

«Όταν μου ανακοίνωσε η κόρη μου πως ήταν έγκυος στα 16, στην αρχή ήταν ένα σοκ τόσο για εκείνη όσο και για την μαμά. Ίσως ήμουν υπερβολική στο να αποκαλύψω τότε τόσο άνετα τα προσωπικά μας.

Όμως όταν ακούω ή βλέπω στις ειδήσεις νεαρά κορίτσια, που τα έχουν πετάξει από τους φωταγωγούς ή τα έχουν παρατήσει και οι μανάδες σκέφτονται τι θα πει ο κόσμος, σκέφτομαι πως ίσως και να κάναμε κάτι καλό που το δημοσιοποιήσαμε. Για όλα τα πράγματα άλλωστε υπάρχει λύση.

«Ήταν δική μου απόφαση να αφήσω την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων μετά από 24 χρόνια. Ήταν ωραία χρόνια αλλά εντάξει, νισάφι! Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα γινόμουν ποτέ ξανά δημοσιογράφος αλλά θα ήθελα να δουλέψω στην τηλεόραση με μια εκπομπή μαγειρικής, με ένα πρωινό.

Ο χωρισμός με τον πρώην άντρα μου δεν ήταν κάτι δραματικό. Παραμένουμε φίλοι, γονείς και είμαστε μια οικογένεια που απλά δεν μένουμε στα ίδια σπίτια».