Ανακοινώθηκε πριν από μερικές ώρες - "Έσκασαν" ευχάριστα για την Δέσποινα Βανδή

Μετά την επιστροφή της μουσικής η τραγουδίστρια επιστρέφει στις επάλξεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκε πριν από μερικές ώρες -

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα που έκανε γνωστά η Δέσποινα Βανδή, με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η τραγουδίστρια διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της και δεν το κρύβει. Έχει στο πλευρό της τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με την κόρη της (δείτε κοινή τους φωτογραφία), ενώ και τα επαγγελματικά της πάνε πολύ καλά.

Μετά την επιστροφή της μουσικής λοιπόν στα μαγαζιά και οι καλλιτέχνες έχουν πάριε τις θέσεις τους πάνω στην πίστα. Τα μπουζούκια άνοιξαν και ήδη πολύς κόσμος διασκεδάζει μέχρι πρωίας.

Έτσι και η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει στο Notes Live μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και η ανακοίνωση έγινε μέσω του Instagram με την αφίσα που λέει τις ημερομηνίες των εμφανίσεων.

Η ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή για τα ευχάριστα νέα

Δέσποινα Βανδή Notes Live

Η ανάρτηση - σπόντα της Βανδή για τον Ντέμη Νικολαιδη;

Μετά την είδηση σοκ που έπεσε στο χώρο των media για το διαζύγιο Βανδή - Νικολαίδης, η τραγουδίστρια προσπαθεί να κρατάει την ψυχολογία της ακμαία, καθώς προχωράει σε όλους τους τομείς της ζωής της! Τι είναι όμως αυτό, που την βάζει σε σκέψεις;

Με ένα insta story, η όμορφη τραγουδίστρια προβλημάτισε το κοινό της, καθώς όλοι ξέρουν πως είναι μια χαρά στα ερωτικά της. Η είδηση για τη νέα σχέση Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης τάραξε για άλλη μια φορά τα τηλεοπτικά ύδατα. Το ζευγάρι, αν και φρέσκο, μας ταλαιπώρησε μέχρι να κάνει την επίσημη δήλωση.

Οι δημόσιες εμφανίσεις γινόντουσαν όλο και πιο συχνές, μέχρι που έπεσε και η αποκάλυψη από τους ίδιους. Μάλιστα ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη, απέδειξε πόσο σίγουρος είναι για τον έρωτα αυτό, κάνοντας συγκλονιστικές δηλώσεις!

Σε αντίστοιχη διάθεση, βλέπαμε και την τραγουδίστρια μέσα από σχόλια και δηλώσεις, μέχρι που χθες 10/02 προβλημάτισε το κοινό της με μια ανάρτησή! Διαβάζοντας το βιβλίο «Γυναίκες που τρέχουν με τους λύκους» της Clarissa Pinkola Estés, ένα γυναικείο ψυχογράφημα που απευθύνεται στις γυναίκες κάθε εποχής, η Δέσποινα άφησε αιχμές.

Προφανώς, δεν αναρωτάται κανείς για σύννεφα στη νέα σχέση αλλά είναι φανερό πως η τραγουδίστρια αναφέρεται στο παρελθόν της. Με extra σχόλια πάνω στον τίτλο του βιβλίου, τονίζει την ανάγκη για μια γυναίκα να εκφράζεται και να ακούει τον εαυτό της!

«Όταν μία γυναίκα συνειδητοποιεί, οφείλει στον εαυτό της να διεκδικήσει με κάθε τρόπο την αυτοδιάθεσή της! Τα όρια δεν είναι απλώς θεμιτά, είναι απαραίτητα!»

To σχόλιο της Δέσποινας Βανδή

To σχόλιο της Δέσποινας Βανδή