Αυτό είναι το φυτό που έχουν παντού στο σπίτι τους Μενεγάκη - Παντζόπουλος! Τους φέρνει καλοτυχία

Πολλές νοικοκυρές το έχουν στον κήπο τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτό είναι το φυτό που έχουν παντού στο σπίτι τους Μενεγάκη - Παντζόπουλος! Τους φέρνει καλοτυχία

Όποιος γνωρίζει καλά την Ελένη Μενεγάκη παρακολουθώντας την όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση, γνωρίζει πως πιστεύει πολύ στην καλοτυχία και στα γούρια για αυτό και σε όλα τα σπίτια της με τον Ματέο Παντζόπουλο έχουν ένα φυτό που τους φέρνει τύχη, αλλά επίσης λατρεύουν και να χρησιμοποιούν.

Η αγαπημένη Ελένη στην μονοκατοικία της στην Κυψέλη έχει τεράστιο κήπο, τον οποίο έχει στολίσει με πολλά λουλούδια και φυτά. Λατρεύει τη φύση και της αρέσει να τα φροντίζει καθημερινά.

Μάλιστα, αυτός είναι ένας από τους λόγους που αγαπάει την Άνδρο και θέλει να πηγαίνει κάθε καλοκαίρι και Σαββατοκύριακα, αφού δεν βρίσκεται στην κλεισούρα της πόλης, αλλά σε ένα πανέμορφο νησί με πράσινα τοπία και θάλασσα (δείτε το μποστάνι που φτιάχνει μόνη της).

Αυτό είναι το φυτό που έχουν στο σπίτι τους για καλοτυχία Μενεγάκη - Παντζόπουλος

Η Ελένη Μενεγάκη συγκεκριμένα, έχει μεγάλη αδυναμία σε ένα αγαπημένο φυτό και έχει πολλές γλάστρες σε όλα της τα σπίτια. Πρόκειται λοιπόν για τον βασιλικό!

Η παρουσιάστρια εκτός του ότι λατρεύει την μυρωδιά του, πιστεύει ότι της φέρνει τύχη. Μάλιστα, όπως κάθε νοικοκυρά το χρησιμοποιεί πολύ και στα φαγητά της.

Ελένη Μενεγάκη instagram

Το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Πρόκειται για ένα οίκημα 1.000 περίπου τ.μ το οποίο αποτελείται από από ένα ενιαίο συγκρότημα δύο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ. που η Μενεγάκη είχε αποκτήσει το 2004 με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, του ο οποίου η μητέρα έχει μια επιθυμία και μόνο μετά το χωρισμό τους.

Συγκεκριμένα αποτελείται από μία μεζονέτα και ένα ισόγειο, όπου η μεζονέτα περιλαμβάνει υπόγειο 208 τ.μ. Εκεί υπάρχουν 6 τεράστιες αποθήκες, κλιμακοστάσιο και 2 χώροι στάθμευσης, όπως επίσης και ένα ισόγειο 270 τμ το οποίο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, W.C., κουζίνα, εξώστες, εσωτερικό κλιμακοστάσιο.

Ο πρώτος όρος είναι 208 τ.μ. και αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 λουτρά, γκαρνταρόμπα, αποθήκη, διάδρομος, εσωτερικό κλιμακοστάσιο, φωταγωγός, υπαίθριος χώρος, εξώστες. Το δεύτερο ακίνητο εντός του οικοπέδου σε τμήμα 313,50 τ.μ. είναι μια αυτοτελής και ανεξάρτητη κάθετη ιδιοκτησία και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο, κουζίνα-καθιστικό, ημιυπαίθριο χώρο, πισίνα, αποδυτήρια και λουτρό, συνολικής επιφάνειας 115,40 τ.μ.

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια φωτογραφίες

σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου