Σούσουρο με την είδηση που κυκλοφορεί για τον Φώτη Σεργουλόπουλο - Χαρμόσυνα νέα

Θα τον δούμε και πάλι σε ρόλο παρουσιαστή;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σούσουρο με την είδηση που κυκλοφορεί για τον Φώτη Σεργουλόπουλο - Χαρμόσυνα νέα

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αν και έκανε το βήμα και δέχτηκε να συνεργαστεί ξανά με την Ερτ μετά από πολλά χρόνια, για την σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» συζητάει τώρα τα επόμενα του βήματα καθώς γίνεται συζήτηση για εκπομπή, που θα αναλάβει ο ίδιος στην ΕΡΤ.

Ο ταλαντούχος και πολύ ευγενής ηθοποιός, έχει προκαλέσει κατά καιρούς ντόρο αναφορικά με τα κανάλια που επιλέγει να συνεργαστεί καθώς κάνει δηλώσεις και εκφράζει ανοιχτά τα παράπονα του για παλιότερες συνεργασίες (δείτε εδώ με πιο κανάλι αμφιταλαντευόταν πριν την Ερτ).

Πάμε ωστόσο στο σήμερα καθώς σύμφωνα με την Real ο Φώτης θα συνεχίσει στο κρατικό κανάλι, μετα την σειρά που τον βλέπουμε αυτήν την περίοδο και έχει στα σκαριά να αναλάβει late night show! Η είδηση αυτή δε μας κάνει καμία εντύπωση, καθώς ο Φώτης Σεργουλόπουλος, έχει αποδείξει στο παρελθόν τις ικανότητές του στην παρουσίαση στο πλευρό της Μαρίας Μπακοδήμου!

Φώτης Σεργουλόπουλος

Οι τελευταίες πληροφορίες για τη συνεργασία Σεργουλόπουλου - ΕΡΤ

H ιστορία των Ιταλών, της οποίας μέρος είναι και ο Φ. Σεργουλόπουλος, που επέστρεψε με επιτυχία, σε ρόλο ηθοποιού, θα ολοκληρωθεί έως τον Ιούνιο. Στην ΕΡΤ αναζητούν άλλους τρόπους για να συνεχίσουν τη συνεργασία με τον παρουσιαστή και στο τραπέζι επανέρχεται το σενάριο μιας late night εκπομπής, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι.

«Ζητήσαμε να παραιτηθούμε από την ΕΡΤ με την Μπακοδήμου! Δεχτήκαμε bullying»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ως καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος στην ΕΡΤ αναφερόταν στο περιστατικό όταν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Eurovision είχαν αποκαλέσει τα Σκόπια «Μακεδονία».

Η αποκάλυψη του Σεργουλόπουλος για την Eurovision με την Μπακοδήμου
«Φεύγει το μάτι της και βλέπει Macedonia και ήταν σαν να μας το υπαγόρευσαν. «Καλή επιτυχία» και κοιτάει την χώρα και ήταν «Μακεδονία». Και είπε αυτό. Εγώ εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα. Η Μαρία το κατάλαβε αμέσως, έκανε ένα έτσι… Η ΕΡΤ το κατάλαβε αμέσως και αντέδρασε αμέσως.

Είχαμε ακουστικά, «Ναι, γεια σας, από τα κεντρικά της ΕΡΤ παίρνουμε. Είπατε Μακεδονία»; Λέει «Ναι». «Μάλιστα». Παύση… Ζητήσαμε να παραιτηθούμε, δεν έγινε δεκτό από την διοίκηση της ΕΡΤ. Δεχτήκαμε πολύ μεγάλο bullying», αποκάλυψε, λίγο μετά το ξέσπασμα του στις κάμερες λόγω είδηση που είχε κυκλοφορήσει.