Φωτεινή Ψυχίδου: ''Αδειάζει'' τους Πυξ Λαξ - «Αφού δεν μιλούν εκείνοι θα μιλήσω εγώ..»

«Θα μιλήσω ως αυτόπτης μάρτυρας»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φωτεινή Ψυχίδου: ''Αδειάζει'' τους Πυξ Λαξ - «Αφού δεν μιλούν εκείνοι θα μιλήσω εγώ..»

Σύγχυση έχει προκληθεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες με όσα συμβαίνουν γύρω από τον Γιώργο Γιαννόπουλο, ντράμερ του συγκροτήματος των Πυξ Λάξ, ο οποίος κατηγορείται για παιδεραστία. Το θέμα έρχεται να διαφωτίσει με πολύ αποκαλυπτικές πληροφορίες η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα, Φωτεινή Ψυχίδου

Ενώ το θρυλικό συγκρότημα πήρε θέση με μια ανάρτηση για το ζήτημα που κατηγορούν τον έναν εκ των ντράμερ τους, δημιούργησε μια αίσθηση πως κάτι αποκρύπτει, αφού αλλάζει τις αναρτήσεις στο Facebook. Μέσα από μια εκτενή δημοσίευση της δημοσιογράφου Φωτεινής Ψυχίδου,που παρουσιάζει όσα γνώριζε και βίωνε, ούσα γυναίκα του Στόκα,άρα και συνεχώς παρευρισκόμενη σε συναυλίες των Πυξ Λαξ, αλλάζουν τα δεδομένα.

Χαρακτηριστικά σοκάρει λέγοντας πως ο κύριος λόγος πως την ωθεί να μιλήσει, δεν είναι μόνο επειδή γνωρίζει εκ των έσω «σκηνικά», αλλά κυρίως συνεπαρμένη από τον ρόλο της ως μητέρα της κόρης τους με τον Μπάμπη Στόκα!

Η συγκλονιστική εξομολόγηση τη Φωτεινής Ψυχίδου για το ντράμερ των Πυξ ΛαΞ

ΟΙ Πυξ Λαξ ….(δεν)ήξεραν… Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ….θα μιλήσω εγώ για τον Γιώργο τον Γιαννόπουλο…!!! Που τον έζησα, και σε περιοδείες και σε συναυλίες!!!! Θα μιλήσω σαν αυτόπτης μάρτυρας και κυρίως θα μιλήσω σαν μάνα! Γιατί έχω μια κόρη που τη λένε Ιόλη …και μεγάλωσε στα στάδια των Πυξ Λαξ

Οι Πυξ Λαξ φυσικά δεν γνώριζαν ότι ο Γιαννόπουλος είναι παιδεραστής…
Γνώριζαν όμως (όπως κι εδώ η ίδια)…ότι ο Γιώργος ήταν μ@@@δουλος!

Δεν ήξερες «τι γοργόνα θα κατέβει από το δωμάτιο του Γιώργου». Ο Γιώργος δεν είχε ούτε κρίση, ούτε κριτήριο στις γκόμενές. Κοντές ψηλές, χοντρές λιγνές, νέες, γριές, όμορφες άσχημες …τα πάντα!!!

Ο Γιωργος ήταν ένας 60αρης μ@@@@ς που πίσω από το brandname «drummer των Πυξ» ήθελε να πηδάει..

Οι Πυξ Λαξ δεν ήξεραν για παιδεραστία…Δεν το φανταζόντουσαν καν και κουβαλούσαν τα παιδιά μαζί σε αρκετούς προορισμούς …!

Ξέρω πολύ καλά τι πάθαμε…τι σκεφτήκαμε…και πως γλυτώσαν(μ)ε όλοι το εγκεφαλικό της είδησης. …

Επιτρέψτε μου να ξερω πολύ καλά…εκείνη τη περίοδο τι ήξεραν και τι δεν ήξεραν οι Πυξ Λαξ... Το θέμα είναι…. θα έπρεπε να υποψιαστούν?

….Οι Πυξ Λαξ βαριούνται!!!!…(ο ψηλός μετά τα live κοιμάται και ο Μπάμπης τρώει κι αράζει στη tv στο δωμάτιο του) .

Μέχρι κι εγώ ή ίδια όποτε βρισκόμουν μαζί τους δεν έριχνα δεύτερη ματιά στο τι κάνει ο Γιώργος.. γιατί ο Γιώργος έκανε πάντα το ίδιο!

Δεν έπιασα ποτέ τη γυναίκα του να της πω… «ο άντρας σου κοιμάται με ό,τι κινείται» γιατί πολύ απλά δεν γνώρισα τη γυναίκα του.!! Δεν έχω ιδέα για τη ζωή του Γιώργου...

Οι Πυξ Λαξ είναι ο Φίλιππος και ο Μπάμπης. Ύστερα ήρθε ο Μάνος και συμπληρώθηκε η μαγική τριάδα… Όταν το μαγαζί γίνεται στάδιο…
Όταν οι δεκάδες θαυμαστές γίνονται εκατοντάδες χιλιάδες….. Παύεις να είσαι μπάντα! Γίνεσαι μια καλοκουρδισμένη μηχανή…που πρέπει να αποδώσει …!!!

Με τους Πυξ Λαξ έχουν παίξει πολλοί μουσικοί.. ορισμένοι για πολλά χρόνια … άλλοι λιγότερα… Ο Γιώργος ήταν τα πρώτα χρόνια της μπάντας…ήταν 60 χρόνων (τους περνά σχεδόν μια 20ετια). Δεν είχε φράγκα… κι έτσι τον πήραν στη πρώτη «τελευταία συναυλία» …στην επόμενη «τελευταία συναυλία»έπαιζε άλλος….γιατί απλά ήθελαν άλλον…!

Οι πρίγκιπες της δυτικής όχθης μεγάλωσαν.. και έγιναν βασιλιάδες!!!…Μόνο που τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κ@λους… και το «παλάτι» κρίνεται κυρίως από τους «αυλικούς»..

Στη ζωή πρέπει να εξετάζεται το λάθος …λέει ο Έλληνας φιλόσοφος Σωκράτης…. Οι Πυξ Λαξ δεν το έκαναν… Οι Πυξ Λαξ δεν το εξέτασαν….

Οι Πυξ Λαξ δεν ήξεραν ότι ο Γιώργος ήταν παιδεραστής. Οι Πυξ Λαξ ήξεραν ότι ο Γιώργος ήταν μ@@@ς…. Δυστυχώς μερικές φορές αυτή η γνώση επιβάλλεται να είναι αρκετή.

Πυξ Λαξ…. ίσον γροθιά και λάκτισμα…. Όταν πέφτουν μαζικά τα κλωτσομπούνια και η φάση γίνεται σαλούν …είναι λογικό να τις φας!!!
Αυτό που θα πρέπει να προβληματίσει την «Μεγαλειότητας Σας"» είναι η «αιτία» που βρεθήκατε στη μέση του καβγά...»

Πυξ Λαξ: Η επίσημη απάντηση για την υπόθεση παιδοφιλίας πρώην μέλους τους

Το θρυλικό ροκ συγκρότημα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ξεκαθαρίζει πως ο εν λόγω μουσικός δεν είναι μέλος του γκρουπ για περισσότερα από δέκα χρόνια.

«Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα σε σχέση με χθεσινά και σημερινά δημοσιεύματα που σοκαρισμένοι είδαμε και αναφέρουν το όνομα της μπάντας. Οι Πυξ Λαξ ιδρύθηκαν το 1989 και ήταν ο Μπάμπης Στόκας ο Φίλιππος Πλιάτσικας κι ο Μάνος Ξυδούς με εκπρόσωπο του συγκροτήματος το Νίκο Λώρη. Στα 30 και πλέον αυτά χρόνια έχουμε συνεργαστεί με εκατοντάδες μουσικούς και τεχνικούς.

Ο συγκεκριμένος μουσικός που αναφέρεται στα δημοσιεύματα έχει πάψει να συνεργάζεται με το συγκρότημα εδώ και 10 χρόνια. Από το Μάρτιο του 2012 για τελείως διαφορετικούς λόγους από αυτούς που κατηγορείται και στο διάστημα αυτό δεν έχει υπάρξει η οποιαδήποτε επαφή μαζί του. Όπως φυσικά δεν θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε κάτι τόσο προσωπικό γι αυτόν αλλά και οποιονδήποτε άλλο από τους εκατοντάδες που έχουν συνεργαστεί μαζί μας στο παρελθόν. Τον πρώτο λόγο έτσι κι αλλιώς σ΄ αυτά τα θέματα έχει η δικαιοσύνη.

Το πιο βασικό και σημαντικό για μας αυτή την ώρα όμως είναι ότι θέλουμε να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας και την βαθιά μας λύπη σ αυτή την οικογένεια και σ αυτό το κορίτσι αν βίωσε κάτι τόσο βάναυσο κι αποτρόπαιο για την ψυχή του και το σώμα του, όπως και σε κάθε θύμα τέτοιων καταστάσεων που δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψουν και μας συγκλονίζει κάθε φορά».