Xάρης Βαρθακούρης: Έλειπε από το πλάι του πατέρα του στο Σπίτι με το mega - «Ο λόγος που απουσίαζε..»

«Για να μην απαντάω σε 100 μηνύματα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Xάρης Βαρθακούρης: Έλειπε από το πλάι του πατέρα του στο Σπίτι με το mega - «Ο λόγος που απουσίαζε..»

Το βράδυ του Σαββάτου 12/2 στο Σπίτι με το Mega απολαύσαμε τον λατρεμένο Γιάννη Πάριο σε μια άκρως ερωτική εμφάνιση, μετά τις σπάνιες δηλώσεις που παραχώρησε. Ωστόσο δε γινόταν να μην παρατηρήσουμε την απουσία του γιού του Χάρη Βαρθακούρη από την σκηνή.

Προφανώς δεν τίθεται κάποιο προσωπικό ζήτημα μεταξύ τους, ούτε κάποιος τσακωμός ανάμεσα στην οικογένεια. Άλλωστε ο Γιάννης Πάριος έχει εκφράσει πολλές φορές πόσο θαυμάζει τις φωνητικές ικανότητες του Χάρη.

Σε κάθε περίπτωση και προς αποφυγή παρεξηγήσεων ο Χάρης με ένα στόρυ, εξήγησε γιατί απουσίασε καθώς κάποιοι κακοπροαίρετοι του έστειλαν περίεργα μηνύματα!

Η δήλωση του Χάρη Βαρθακούρη για την απουσία από το Σπίτι με το Mega

Δήλωση Βαρθακούρη

Οι εντυπώσεις από την εμφάνιση του Γιάννη Πάριου

Σε μια γεμάτη τραγούδι και έρωτα βραδιά απόλαυσε χθες βράδυ 12/2 το κοινό τον Γιάννη Πάριο, στο Σπίτι με το mega. Ο απόλυτος ερωτικός τραγουδιστής για άλλη μια φορά, χάρισε αξεπέραστες ερμηνείες, για όσους παρέμειναν στο σπίτι τους, μετά την άρση των μέτρων!

Πολύ πρόσφατα είδαμε τον Γιάννη Πάριο, αυτή τη φορά με την ιδιότητα του πατέρα στην έκθεση φωτογραφίας του γιού του Μιχαήλ, τονίζοντας πως είναι καλός στην τέχνη του και όχι στο τραγούδι (δείτε εδώ το «άδειασμα»).

Ο αγαπημένος λοιπόν, σε όλους τραγουδιστής με μια τηλεοπτική εμφάνιση στο μεγάλο κανάλι, θύμισε στο κοινό όλες τις επιτυχίες του. Η φωνή του Έλληνα τραγουδιστή είναι ασύλληπτη, καθώς και η δισκογραφία του ίδιο, αφού χθες το κοινό δεν ησύχασε ακούγοντας τις μοναδικές ερμηνείες του.

Η απήχηση από τον κόσμο στα social media ήταν ασφαλώς μεγάλη, καθώς το twitter πήρε φωτιά! Άλλωστε δεν ήταν καθόλου τυχαία η επιλογή του Γιάννη Πάριου, παρόλο που κανείς θα έλεγε πως με ανοιχτά τα βραδινά μαγαζιά, θα τρέξουν όλοι στις πίστες.

Οι αντιδράσεις και τα σχόλια στο Twitter για τον Γιάννη Πάριο

Οι αντιδράσεις στο twitter

Οι αντιδράσεις στο twitter