Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά μετά από τον σάλο που προκλήθηκε - «Η αγάπη νικάει πάντα»

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά μετά από τον σάλο που προκλήθηκε - «Η αγάπη νικάει πάντα»

Μπορεί τις τελευταίες ώρες να έχει προκληθεί ο κακός "χαμός" μετά από τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά όπου προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων τόσο από τους χρήστες των social όσο και από γνωστούς καλλιτέχνες.

Ωστόσο το μεσημέρι της Κυριακής 13/02 ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να κάνει μια νέα ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της λεζάντας: «Πάρε με αγκαλιά», προκειμένου να προωθήσει τη νέα του συναυλία, ενώ κάτω από το βίντεο γράφει: «Κάθε τραγούδι κρύβει από πίσω ένα δυνατό μήνυμα. Η αγάπη νικάει πάντα. Σήμερα τραγουδάμε μαζί για τον έρωτα και την άνοιξη».

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά

Ξέσπασε ο Μοθωναίος κατά του Ρουβά: «Καλύτερα να τραγουδάμε παρά να μιλάμε»

Οι σημερινές δηλώσεις 12/02 του Σάκη Ρουβά με αφορμή τον Δημήτρη Λιγνάδη προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι δεν δίστασαν να σχολιάσουν το συγκεκριμένο γεγονός. Έτσι, ο Δημήτρης Μοθωναίος λίγο αργότερα ξέσπασε φανερά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagran καθώς θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για τα όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Μεταξύ άλλων ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι εθισμός η παιδοφιλία και η παιδεραστία; Σε τι είναι εθισμένος λοιπόν ο εν λόγω άνθρωπος; Στα μικρά παιδάκια και στους εφήβους; Νομίζω ότι είναι καλύτερο να τραγουδάμε παρά να μιλάμε κάποιες φορές και πραγματικά θεωρώ ότι κάποιες φορές είναι σαφές δεν πρόκειται περί βλακείας πλέον.

Είναι κάποιες μεθοδευμένες κινήσεις προς την υπεράσπιση του συγκεκριμένου ανθρώπου, που θεωρώ ότι πέφτουν στο κενό. Είμαστε μία χώρα δημοκρατική, με δικαιοσύνη, θεσμούς και δεν χρειαζόμαστε ανθρώπους που δεν μπορούν να συντάξουν μια πρόταση σωστή στα ελληνικά».

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μοθωναίου κατά του Σάκη Ρουβά