Έντονο ξέσπασμα της Χρηστίδου κατά της Ματσούκα - «Αναρωτιέμαι σε ποια αθώωση αναφέρεστε;»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έντονο ξέσπασμα της Χρηστίδου κατά της Ματσούκα - «Αναρωτιέμαι σε ποια αθώωση αναφέρεστε;»

Το μεσημέρι της Κυριακής 13/02 η Δήμητρα Ματσούκα έκατσε στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κίνημα #metoo το οποίο ειδικά τις τελευταίες ημέρες έχει συζητηθεί έντονα.

Ωστόσο, οι δηλώσεις που έκανε αναφορικά για τον Νικόλα Στραβοπόδη προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου η οποία μάλιστα, είχε φιλοξενεί την συγκεκριμένη καταγγελία στην εκπομπή της πέρσι.

Η "αιχμηρή" ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

«Πριν από λίγο στο #kalytera σε συνέντευξη που παραχώρησε η Δήμητρα Ματσούκα στη Ναταλία Γερμανού έγινε αναφορά μιας υπόθεσης που έτυχε να φιλοξενήσουμε πέρσι στην εκπομπή. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιήθηκε σαν παράδειγμα άδικης συκοφάντησης ηθοποιού που εν τέλει αθωώθηκε, χρησιμοποιώντας μάλιστα το ονοματεπώνυμό του στον αέρα.

Σε σχέση με την υπόθεση αυτή αναρωτιέμαι σε ποια αθώωση αναφέρεστε; Από όσο ξέρω, δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ καμιά δίκη. Το αδίκημα θεωρήθηκε παραγεγραμμένο. Όπως τόσα άλλα, ακόμη κι αυτό της υπόθεσης της Σοφίας Μπεκατώρου.

Το τεκμήριο της αθωότητας ισχυρίζομαι κι εγώ πως το υπερασπίζομαι με σθένος και θα συνεχίσω να το κάνω. Μέσα από δηλώσεις όμως σαν αυτές αναρωτιέμαι.. .Αν υπάρξει αθώωση στα επερχόμενα δικαστήρια που θα πραγματοποιηθούν, πόσοι από εμάς είμαστε έτοιμοι να τους αθωώσουμε πραγματικά και μέσα μας;

Και πόσοι θα σηκώσουν το πανό της άδικης διαπόμπευσης; Και όσοι δεν εκδικαστούν ποτέ; Είναι αθώοι; Σήμερα λοιπόν, αθωώσαμε μόνοι μας αυτόν. Αύριο ποιον;».

Ανάρτηση - Σίσσυς Χρηστίδου

Η συγκινητική ανάρτηση της Χρηστίδου μετά το θάνατο της μητέρας της: «Το μόνο που χρειάζεσαι είναι...»

Το πρωί του Σαββάτου 12/02 η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε και πάλι στο πλατό της εκπομπής της «Χαμογέλα και πάλι» μετά από τον χαμό της αγαπημένη της μητέρας η οποία "έφυγε" από την ζωή πριν από λίγες ημέρες μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της αποφάσισε να κάνει την πρώτη της ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει έχοντας στην αγκαλιά της τον Φίλιππο, τον Μιχαήλ Άγγελο αλλά και το σκυλάκι τους.

«Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η αγάπη»