"Έσπασε" την σιωπή της η Αλεξάνδρα Καϋμένου για τον Γιώργο Παπαδάκη - «Δεν έχει...»

«Δημιουργείται ίντριγκα από ανθρώπους που θέλουν να βάλουν ωραίους τίλους στα σάιτ και...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε η Αλεξάνδρα Καϋμένου στον Χάρη Λεμπιδάκη (ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από την εκπομπή «Super Κατερίνα») για τη διαδικτυακή πλατφόρμα του.

Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Παπαδάκη και την ευκαιρία που της έδωσε αλλά και για όσα γράφονται για εκείνη.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Καϋμένου

«Δεν έχει τύχει να δω τον Γιώργο Παπαδάκη αφότου έφυγα από τον ΑΝΤ1. Όλο λέω θα περάσω να τους δω και δεν τα έχω καταφέρει. Αναγνωρίζω την ευκαιρία που μου έδωσε, ήταν αυτός που με είδε, είδε κάτι σε εμένα, άπλωσε το χέρι του και μου είπε “κορίτσι μου, σε θέλω μαζί μου”. Αν δεν ήταν εκείνος ίσως δεν ήμουν τώρα εδώ.

Και συνέχισε λέγοντας: Με βλέπεις να μπορώ να φάω εκπομπή; Πιστεύεις ότι ένας άνθρωπος που είναι 2-3 χρόνια, που δεν έχει μεγάλη εμπειρία μπορεί να φάει την εκπομπή κάποιου; Όχι, αυτά είναι επιλογές που γίνονται. Δημιουργείται ίντριγκα από ανθρώπους που θέλουν να βάλουν ωραίους τίτλους στα σάιτ και τις εκπομπές.

Μου αρέσουν και εμένα οι πιασάρικοι τίτλοι αλλά να έχει και μία είδηση αλλιώς μπορεί να δημιουργήσει και πρόβλημα στη σχέση δύο ανθρώπων που να μην υπάρχει πρόβλημα εξαρχής»

«Κλείνω τα αυτιά μου σε αυτούς που λένε ότι πήρα την εκπομπή της...»

Η Αλεξάνδρα Καϋμένου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» όπου μέσα σε όλα η δημοσιογράφος απάντησε για τα δημοσιεύματα που την θέλουν ότι πήρε την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη την περίοδο που βρισκόταν διακοπές.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ζώνη του σαββατοκύριακου με αγχώνει γιατί όλα έχουν γίνει γρήγορα. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας απαιτητικός συνεργάτης. Έχω χωρίσει ένα χρόνο πριν, έχω εστιάσει στην επαγγελματική μου πορεία. Έμαθα το καλοκαίρι πριν τις διακοπές ότι θα κάνω εκπομπή στην ΕΡΤ, από τη διοίκηση».

Και συνέχισε λέγοντας: «Κλείνω τα αυτιά μου σε αυτούς που λένε ότι πήρα την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη. Δεν την έχω δει τη Μάριον, φυσικά και θα τη χαιρετούσα. Προσπαθώ να είμαι επιφυλακτική με τους ανθρώπους για να αποφεύγω τα πισώπλατα μαχαιρώματα».