Ενοχλημένος ο Μπιμπίλας με τις δηλώσεις του Ρουβά: «Γιατί τόση βιασύνη να εκδηλώνουν τόση αγάπη;»

«Τι παιχνίδι παίζεται;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ενοχλημένος ο Μπιμπίλας με τις δηλώσεις του Ρουβά:  «Γιατί τόση βιασύνη να εκδηλώνουν τόση αγάπη;»

Αρκετά ενοχλημένος φαίνεται πως είναι επίσης ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά από τις δηλώσεις που παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου 12/02 ο Σάκης Ρουβάς στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» σχετικά με την κατάληξη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Μάλιστα, ανάμεσά του υπάρχουν και άλλοι επώνυμοι καλλιτέχνες που ξέσπασαν φανερά μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς καθώς θέλησαν να τοποθετηθούν δημόσια.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ με μία ανάρτησή του στο Facebook εξέφρασε την απογοήτευση που νιώθει όχι μόνο από τον Ρουβά, αλλά και από άλλους καλλιτέχνες, οι οποίοι βγαίνουν δημόσια και στηρίζουν ανθρώπους, που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook: «Τις τελευταίες μέρες πολλοί καλλιτέχνες με τις δηλώσεις τους εκτίθενται ανεπανόρθωτα.. Τόσο πολύ αγαπούν τους καταγγελλόμενους και τόσο πολύ δεν σκέπτονται το δράμα των καταγγελλόντων?

ΑΣΦΑΛΩΣ και η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για την δραστηριότητα των ανθρώπων που καταγγέλλονται αλλά γιατί τόση βιασύνη να εκδηλώνουν τόση υπέρμετρη αγάπη? Τι παιχνίδι παίζεται?».

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα κατά του Σάκη Ρουβά

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά μετά από τον σάλο που προκλήθηκε - «Η αγάπη νικάει πάντα»

Μπορεί τις τελευταίες ώρες να έχει προκληθεί ο κακός "χαμός" μετά από τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά όπου προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων τόσο από τους χρήστες των social όσο και από γνωστούς καλλιτέχνες.

Ωστόσο το μεσημέρι της Κυριακής 13/02 ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να κάνει μια νέα ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της λεζάντας: «Πάρε με αγκαλιά», προκειμένου να προωθήσει τη νέα του συναυλία, ενώ κάτω από το βίντεο γράφει: «Κάθε τραγούδι κρύβει από πίσω ένα δυνατό μήνυμα. Η αγάπη νικάει πάντα. Σήμερα τραγουδάμε μαζί για τον έρωτα και την άνοιξη».

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά