«Τέτοιο πλυντήριο ξεπλύματος...» - Πυρ και μανία ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τις δηλώσεις του Ρουβά για τον Λιγνάδη

Ξέσπασε στον αέρα της Super Κατερίνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τέτοιο πλυντήριο ξεπλύματος...» - Πυρ και μανία ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τις δηλώσεις του Ρουβά για τον Λιγνάδη

Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες ώρες με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι αναφορικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Φυσικά, την εν λόγω συνέντευξη σχολίασε το πρωί της Δευτέρας 14/2 και η εκπομπή Super Κατερίνα, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να ξεσπά κατά του τραγουδιστή, το ίδιο και η Έλενα Ακρίτα μέσα από μια ανάρτησή της.

Οι αιχμηρές δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Σάκη Ρουβά και τον Λιγνάδη

«Μου είναι αδιανόητο, όλα τα επιχειρήματά του ήταν λάθος» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου. «Είναι καταστροφικό για την καριέρα του και τον ίδιο».

Με την σειρά του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τόνισε: «Όλο ξεκινάει από τη φράση “ο Λιγνάδης βρίσκεται σε μια κόλαση”. Ο Λιγνάδης δημιούργησε μια κόλαση. Το θέμα είναι πολύ μεγάλο. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Τέτοιο πλυντήριο ξεπλύματος των ανομημάτων δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Έχω δει να ξεπλένονται έξυπνα, εδώ είναι ασύστολο ξέπλυμα του Λιγνάδη. Το τεκμήριο της αθωότητας υπάρχει.

Μιλάμε για την ιερή αγελάδα των Μέσων Ενημέρωσης και συμφερόντων. Αυτός είναι ο Σάκης».

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς για τον Λιγνάδη

«Όταν έσκασε η βόμβα με τον Δημήτρη Λιγνάδη έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ το πρόσωπο που γνώρισα, είναι το πρόσωπο που περιγράφω. Το τι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή. Μέσα μου κρατάω αυτό που έζησα με τον Δημήτρη».

«Ακόμα και αν συμβαίνει αυτό που λένε τα θύματα, βεβαίως υπάρχει μεγάλη στενοχώρια και λύπη. Είναι μία τραγωδία για τα θύματα και μία τραγωδία για τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι. Όπως συμβαίνει με τους ναρκομανείς και τους αγκαλιάζουν και τους φροντίζουν πρέπει να συμβεί το ίδιο».

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι αυτός ο άνθρωπος που σας περιγράφω, που αγάπησα. Αυτό που έχει γίνει σε αυτόν τον άνθρωπο... Συμπάσχω και λυπάμαι για αυτό που του συμβαίνει».