Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει - "Με σύγκριναν με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη"

Τι δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει -

Καλεσμένος ήταν στην εκπομπή του Τασου Τρύφωνος Τετ-α-τετ, ο γνωστός αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος και η λαμπερή σύζυγος του Γαλατεία Βασιλιάδη.

Το αγαπημένο ζευγάρι παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλα, καθώς πριν λίγους μήνες καλωσόρισαν το δεύτερο παιδάκι τους στον κόσμο και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής, που δεν μας συνηθίζει σε τέτοια, προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με την ομοιότητα της φωνής του με αυτή του Μιχάλη Χατζηγιάννη στα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα.

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο Τετ-α-Τετ

«Θυμάμαι φάσεις που με είχε πάρει πολύ από κάτω γιατί ήταν σε συγκεκριμένες περιπτώσεις έντονο και με κακία. Σε εμένα είχε γίνει τύπου bullying. Δηλαδή, αν γινόταν αυτό τώρα, το 2022, θα γινόταν χαμός», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Όταν ο Τάσος Τρύφωνος επισήμανε πως τώρα δεν ακούγεται τόσο ίδιος, ο Γιώργος Παπαδόπουλος απάντησε χαρακτηριστικά: «Τώρα δεν είμαι και 19».

"Έχω μετανιώσει για τραγούδι που έχω γράψει για κάποιον!"

Καλεσμένος στην εκπομπή Mega Star βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (30/10) ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Ο ίδιος που πρόσφατα έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έχει μετανιώσει για ένα τραγούδι που έδωσε σε συνάδελφό του λόγω της συμπεριφοράς του.

«Έχω μετανιώσει για τραγούδι που έχω γράψει για κάποιον και από τη συμπεριφορά του και τον τρόπο του με έκανε να το πάρω πίσω και κυκλοφόρησε με άλλον τραγουδιστή. Με έχει πληγώσει πάρα πολύ.

Γενικά οι τραγουδιστές είμαστε λίγο στην κοσμάρα μας.

Είχαμε πέρυσι με τη Γαλάτεια κάποιες προτάσεις για διάφορα concept. Θέλω να είναι κάτι που θα γελάω και θα περνάω ωραία».