O Σωτήρης Χατζάκης ''αδειάζει'' τον Ρουβά: «Υπάρχει προσπάθεια να “ξεπλυθεί” μία...»

«Ρε φίλε, η πρώτη σου θέση είναι ότι αγαπάς τον θύτη»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
O Σωτήρης Χατζάκης ''αδειάζει'' τον Ρουβά: «Υπάρχει προσπάθεια να “ξεπλυθεί” μία...»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είδαμε τον Σωτήρη Χατζάκη να σχολιάζει όσα έχουν προκληθεί τις τελευταίες ώρες με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τη σχέση του με τον Δημήτρη Λιγνάδη!

Ο σκηνοθέτης «δε μασάει τα λόγια του» καθώς από τότε, που ξέσπασε το κίνημα Metoo στην Ελλάδα παίρνει δημόσια θέση επί του θέματος και προσπαθεί να εκφράζεται όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά, τόσο για τα θύματα όσο και για τις οικογένειες των θυτών (Δείτε τι είχε πει για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη).

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Χατζάκη στο SUPER Κατερίνα για τον Ρουβά

Έχουμε μία ιστορία που πάει να νομιμοποιήσει τον φόβο του κόσμου ότι δεν θα επικρατήσει το σωστό και το δίκαιο. Αυτό σημαίνει ότι κλείνουν το μάτι στην εξουσία, θα βάλουμε μηχανισμούς και στο τέλος δεν θα μπορέσετε να βγάλετε τίποτα και η ιστορία θα ξαναγίνει.

Σαν πολίτη με θυμώνει η δήλωση του Ρουβά. Διεγείρει μια αντίδραση σε μένα να τον ρωτήσω: “Ρε φίλε, η πρώτη σου θέση είναι ότι αγαπάς τον θύτη”.

Ήταν άστοχη η δήλωση.

Θα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε αυτή την περίοδο. Ο,τιδήποτε πούμε εμείς έχει στόχο τους δικαστές. Υπάρχει προσπάθεια να “ξεπλυθεί” μία κατάσταση, να επικρατήσει η βία και η οποιαδήποτε παραβατικότητα.

Να σας πω και κάποια άλλα παραδείγματα για να δείτε πόσο φοβάμαι αυτή τη σύμπτωση των δηλώσεων αυτών με την έναρξη της δίκης

Αυτή τη στιγμή υπάρχει η υπόθεση του αντιπροέδρου του ΣτΕ που πιάστηκε με εραστές πρόσφυγες και κοκαΐνη και έχει εξαφανιστεί. Ποιος τον προστατεύει; Γιατί έχει χαθεί από το πλάνο.

Παίκτης ριάλιτι κατηγορείται για παρενόχληση και προβάλλεται από κανάλι σαν να είναι ένας ήρωας σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Είναι και πολύ σοβαρό και κακόγουστο και βλαπτικό για την κοινωνία.

Είμαι θυμωμένος πολίτης, με αυτή την ιδιότητα σας μιλώ.

Αν επικρατήσει η άποψη ότι όποιος εισχωρεί στην παραβατικότητα και απαλλαγεί σημαίνει ότι η εξουσία έχει τρόπους να δηλητηριάζει την κοινωνία»

Η ανάρτηση του τραγουδιστή μετά την ατυχή δήλωση

Την σιωπή του "έσπασε" ο Σάκης Ρουβάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μετά από τον κακό χαμό που δημιουργήθηκε με τις σημερινές 12/02 του δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με αφορμή τα όσα ανέφερε για τον Δημήτρη Λιγνάδη καθώς υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις.

Έτσι, ο γνωστός τραγουδιστής δεν δίστασε να τοποθετηθεί δημόσια καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μία συγκεκριμένα καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία για εμένα ήταν ένα σοκ.

Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση. Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων στα οποία και στέκομαι δίπλα. Τέλος, όποιος πράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από τη Δικαιοσύνη»

Ανάρτηση Σάκη Ρουβά