Με δάκρυα στα μάτια η Μπέτυ Μαγγίρα: "Το κουβαλάει ως καημό..."

Τα λόγια της παρουσιάστριας για τον πατέρα της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Με δάκρυα στα μάτια η Μπέτυ Μαγγίρα:

Tο βράδυ της Παρασκευής 11/2, βρήκε την Μπέττυ Μαγγίρα, καλεσμένη στην εκπομπή του Κωστή Μαραβέγια «Δυνατά» και μεταξύ άλλων, ως η γνωστή performer, εκτός από παρουσιάστρια, τραγούδησε μαζί με τον πατέρα της ένα ντουέτο.

Τη Δευτέρα 14/2, στην εκπομπή της "Ποιος είναι Πρωινιάτικα" προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα με την γλυκύτατη παρουσιάστρια να μη μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της για τον πατέρα της. Είναι γνωστό πως μετά το χαμό της μητέρας της λίγο καιρό πριν , ο πατέρας της παρουσιάστριας, έχει σταθεί σαν βράχος για τις κόρες του, και είναι στήριγμα τους.

Η συγκίνηση της Μπέτυ Μαγγίρα για τον πατέρα της

«Συγκινούμαι γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πολλά. Είχε τρομερές ευκαιρίες στη ζωή τους να κάνει καριέρα και δεν τις ακολούθησε, δίστασε, δεν τόλμησε, φοβόταν μη χαλάσει η οικογένειά του. Στεναχωριέμαι γιατί είχε τέτοια φωνή ο πατέρας μου, πολύ πιο σπουδαία. Εμείς τίποτα. Στεναχωριέμαι που δεν έκανε καριέρα, αλλά ήταν επιλογή του. Το κουβαλάει ως καημό…» εξομολογήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Τη χάσαμε προτού φύγει το σώμα της»

Καλεσμένη στην εκπομπή της αδερφής της, Μπέττυς Μαγγίρα, Ποιος είναι Πρωινιάτικα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (30/11) η Ματθίλδη Μαγγίρα. Οι δύο αδερφές μίλησαν για τον χαμό της αγαπημένης τους μητέρα και κατά πόσο τις άλλαξε η απώλεια αυτή. Η μητέρα της Μπέττυς και της Ματθίλδης Μαγγίρα έφυγε από τη ζωή στις 17 Οκτωβρίου και οι δυο τους εξήγησαν πως η μητέρα τους εδώ και αρκετά χρόνια έπασχε από άνοια.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς ρώτησε τις δύο αδερφές αν έχει αλλάξει κάτι μέσα τους από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή η μητέρα τους και η Ματθίλδη Μαγγίρα σχολίασε: «Εμένα δεν έχει αλλάξει κάτι. Το μόνο που άλλαξε είναι ότι δεν θα μπορέσω να την δω σε φυσικό επίπεδο. Το διαχειρίζομαι και με βοήθησε πολύ ο τρόπος που έγινε. Εμείς την μαμά μας την είχαμε χάσει προτού φύγει το σώμα της, δεν είχαμε επικοινωνία, υπήρχε φθορά μέσα στο χρόνο που ουσιαστικά μας προετοίμασε».

Από τη μεριά της, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε: «Το ότι έχουμε και οι δύο παιδιά μας βοηθάει πολύ να το διαχειριζόμαστε».