Γοητευτικός και με καταγωγή από την Χαλκίδα - Αυτός είναι ο σύζυγος της Τζωρτζέλας Κόσιαβα

Λίγοι τον γνωρίζουν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γοητευτικός και με καταγωγή από την Χαλκίδα - Αυτός είναι ο σύζυγος της Τζωρτζέλας Κόσιαβα

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα έχει αποφασίσει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ δεν θέλει να δίνει ούτε μια αφορμή για να σχολιαστεί. Για αυτό άλλωστε στον καβγά της με την Μάρα Μεϊμαρίδη είχε δηλώσει πως θίχτηκε εκτός από επαγγελματικά και προσωπικά και έβαλε τέλος στην κόντρα που είχε ξεκινήσει.

Η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια λοιπόν θέλει να απασχολεί μόνο με τη δουλειά της και πάρα πολύ σπάνια την βλέπουμε σε δημόσιες εμφανίσεις με την οικογένεια της, καθώς θέλει να την προστατεύσει από την έκθεση των media.

Με τον σύζυγό της, Σταμάτη Βρεττό, μόνο μια φωτογραφία τους κοινή κυκλοφορεί και αυτή είναι από το γάμο τους. Το ζευγάρι μάλιστα, έχει αποκτήσει και μια κόρη που ήρθε στον κόσμο το 2003.

Αυτός είναι ο σύζυγος της Τζωρτζέλας Κόσιαβα

Αυτός είναι ο σύζυγος της Τζωρτζέλας Κόσιαβα

Το άγνωστο περιστατικό της Κόσιαβα με γνωστό παρουσιαστή

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο πρόωρο τέλος της εκπομπής της στο Open.

Η παρουσιάστρια μάλιστα αποκάλυψε κι ένα απίστευτο περιστατικό με πανελίστα που πια είναι παρουσιαστής.

«Με το τέλος πάντα στεναχωριόμουν, ακόμη με τα παραμύθια. Δεν ισχύει ότι άφησα αιχμές για την διευθύντρια προγράμματος. Όταν κάποιοι που ξέρουν, κόβουν τις εκπομπές, τους ακούμε, αλλιώς θα είμασταν όλοι διευθυντές προγράμματος

Στεναχωρήθηκα, έκλαψα, πικράθηκα. Δεν έχασα τη δουλειά μου, παραμένω στο κανάλι». Αναφορικά με την παρεξήγηση της Κατερίνας Καινούργιου με την Μπέτυ Μαγγίρα σχολίασε: «Κατερίνα Καινούργιου και Μπέτυ Μαγγίρα αφήστε τα μίση και πάτε μαζί στο Παρίσι»

Τέλος, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα αποκάλυψε: «Πάρα πολύ με έχουν αδικήσει και με έχουν ταπεινώσει. Υπάρχει πανελίστας, που έγινε παρουσιαστής, μου έχει πει αν μου ξανά απευθύνεις τον λόγο θα σε ξεφτιλίσω παντού».